Home Luchtkwaliteit Allergie Luchtreinigers voor Huis Kantoor Bedrijf kopen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtreinigers voor Huis Kantoor Bedrijf kopen

AIRSAIN VOOR UW LUCHTREINIGER EN IONISATOR!

Luchtreinigers voor schone lucht in huis en kantoor, de nieuwste luchtreinigers

Moderne luchtreinigers zijn in staat om de lucht te zuiveren van verschillende soorten verontreinigingen. Grote vuildeeltjes als stof, pollen, huidschilfers en haren worden verwijderd, maar ook minuscule vuildeeltjes als bacteriën, schimmels, virussen en rook worden effectief uit de lucht verwijderd dankzij de nieuwste ionisatie- en filtertechnieken. Vooral tijdens de wintermaanden is het erg zinvol om bacteriën en schimmels in de lucht onschadelijk te maken. Een verkoudheid of griep wordt snel tussen personen overgedragen. Met name in een ruimte waar een groot aantal mensen aanwezig zijn, is de kans op besmetting groot. In de lente en zomer verlicht een luchtreiniger de klachten van hooikoorts. Bij allergie voor huisstofmijt zorgt de luchtreiniger het hele jaar voor verlichting. Huisstofmijt is immers in elk jaargetijde in huis aanwezig. Bij vochtige omstandigheden gedijt huisstofmijt nog beter dan bij droge omstandigheden in huis. Luchtreinigers staan garant voor schone lucht, het hele jaar door.

Luchtreiniging voor bedrijven

Steeds meer bedrijven kiezen voor kwalitatieve luchtreiniging. Men ziet in dat een goed binnenklimaat de gezondheid en productiviteit van medewerkers ten goede komt. Met name in een kantooromgeving is de kwaliteit van de lucht doorgaans slecht. De lucht in een kantoor wordt vaak onvoldoende ververst. Dagelijks begeven meerdere mensen zich in dezelfde afgesloten ruimte. De lucht is verontreinigd met uiteenlopende geuren, fijnstof, grotere stofdeeltjes, huisstofmijten en tonerstof dat afkomstig is van printers en kopieerapparatuur. Ook de luchtvochtigheid is vaak schrikbarend laag in kantoren. Luchtwegen raken rechtstreeks geïrriteerd door droge lucht, maar ook doordat verontreinigingen langer in de lucht blijven zweven. Droge stofdeeltjes blijven rondzweven door bewegingen in de ruimte. Het is zinvol om het hele jaar door extra alert te zijn op de luchtkwaliteit in kantoren. Vooral in de winter is een goede luchtkwaliteit zeer belangrijk.

Lucht reinigen van geuren en stank

Naast grote vuildeeltjes en micro-organismen verwijdert een goede luchtreiniger ook gasvormige verontreinigingen uit de lucht. Deze zeer kleine deeltjes vormen onaangename geuren en in sommige gevallen zelfs stankoverlast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de geur van verbranding en geuren afkomstig van zweet, tabaksrook en huisdieren.

Luchtreinigers voor een rookruimte

Door wetgeving, maar ook door extra bereidheid om te investeren in gezondheid zijn bedrijven en horeca veelal uitgerust met een rookruimte. AirSain levert luchtreinigers voor rookruimtes. Een luchtreiniger die rook en rooklucht verwijdert is een geavanceerd apparaat. Niet elke luchtreiniger is geschikt om sigarettenrook uit de lucht te verwijderen. Informeer vrijblijvend bij AirSain naar een luchtreiniger voor uw rookruimte. Overlast door sigarettenrook kunt u eenvoudig voorkomen met een goede luchtreiniger.

Luchtreinigers met ionisatie, hepa-filters en sensoren

Moderne luchtreinigers combineren de nieuwste filtertechnieken met ionisatie voor effectieve verwijdering van de meest uiteenlopende luchtverontreinigingen. Ionen, HEPA-filters, koolstoffilters reinigen met behulp van bijbehorende zuiveringsprogramma's in snel tempo de lucht in een ruimte. AirSain is leverancier van luchtreinigers met ionisator, luchtreinigers met bevochtiger en luchtreinigers met hepa filters. Natuurlijk kunt u ook een luchtreiniger kiezen die met alle technologieën uitgerust is.

Overzicht van luchtreinigers

Bij AirSain kunt u de nieuwste luchtreinigers, ionisatoren en onderdelen voor luchtreinigers als voorfilters, hepa-filters, filterpaketten en andere filtermaterialen kopen.

De nieuwste modellen luchtreinigers en ionisatoren van vooraanstaande merken ontvangt u snel thuis. AirSain heeft een uitgebreid aanbod luchtreinigers van Airbutler, Boneco, Daikin, Lightair, Sanyo, Sharp, Stadler Form en Venta. De luchtreinigers zijn direct uit voorraad leverbaar en heeft u daarom snel in huis. Bij AirSain kunt u online luchtreinigers kopen. Vanzelfsprekend kunt u ook advies inwinnen bij de medewerkers van AirSain. Zij bekijken samen met u welke luchtreiniger het meest geschikt is voor u.

AirSain, uw specialist in luchtreiniging!

AirSain voor een riant assortiment luchtreinigers!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen