Home Luchtkwaliteit Luchtvervuiling Luchtreiniging met Daikin MC70LVM luchtreiniger
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtreiniging met Daikin MC70LVM luchtreiniger

Daikin luchtreiniging voor schone lucht!

Nieuwe luchtreiniger Daikin MC70LVM

Daikin MC70LVM is de nieuwste luchtreiniger in de succesvolle serie Daikin luchtreinigers. Naast de alom bekende Daikin MC 707 en Daikin MCK 75 Ururu luchtreiniger heeft Daikin een nieuwe luchtreiniger geïntroduceerd. Daikin luchtreiniger MC70LVM gebruikt 'Streamer Technologie' en is voorzien van een uitgebreid pakket filters. Bijzonder! Bij deze luchtreiniger zijn vijf pleated filters bijgesloten met elk een levensduur van omstreeks twee jaren. (afhankelijk van de mate van luchtverontreiniging) Daikin voorziet deze luchtreiniger direct van voldoende filters voor 10 jaren luchtreiniging. Het kopen van filters is voorlopig dus niet aan de orde. Luchtreiniger Daikin MC70LVM is geschikt voor het reinigen van lucht in ruimten tot 46 m2. Ideaal voor luchtreiniging in bijvoorbeeld een woonkamer, grote slaapkamer, keuken, hotelkamer of appartement.

Luchtreiniger MC70LVM met Daikin Streamer Technologie

Luchtreinigers met 'Streamer Technologie' van Daikin staan garant voor grondige luchtreiniging. Een grote hoeveelheid elektronen voegen zich samen met zuurstof en stikstofmoleculen in de lucht. De samengestelde elektronen bestrijden luchtverontreinigingen als bacteriën, virussen, schimmels, chemische bestanddelen en allergenen. De vervuilingen worden door oxidatie onschadelijk gemaakt. De MC70LVM luchtreiniger maakt op deze wijze ook allergenen onschadelijk zoals schimmels, stuifmeelpollen en allergenen afkomstig van huisdieren.

Werking filterpakket van luchtreiniger Daikin MC70LVM

Deze luchtreiniger doet meer dan alleen luchtzuiverende elektronen in de lucht verspreiden. Ook in het filterpakket wordt de lucht intensief gezuiverd. Verontreinigde lucht wordt aangezogen en in eerste instantie gezuiverd in het voorfilter. Grotere verontreinigingen zoals stofdeeltjes worden met dit filter uit de lucht verwijderd. Luchtreiniger Daikin MC70LVM bevat tevens een unit die verontreinigingen als fijnstof en pollen een elektrische lading geeft. Omdat de vuildeeltjes geladen zijn worden ze in een andere sectie in de luchtreiniger door een elektrisch geladen filter definitief uit de lucht verwijderd. Luchtreiniging door het geven van een elektrische lading aan vuildeeltjes in de lucht. Het filter waarmee de geladen vuildeeltjes voorgoed worden verwijderd heet het elektrostatisch filter. Tenslotte worden verontreinigingen als geuren en virussen opgevangen door het fotokatalytisch filter van titanium apatiet. De Daikin MCK70LVM luchtreiniger staat garant voor uitstekende luchtreiniging. Deze luchtreiniger is een voorbeeld van lucht reinigen op hoog niveau! Luchtreiniging van stof, geuren, bacteriën, haren van huisdieren, schimmels, pollen en huisstofmijt.

Luchtreiniger Daikin MC70LVM, eigenschappen

Daikin luchtreinigers zijn compact een makkelijk te verplaatsen. Deze MC70LVM weegt slechts 8,5 kg en kan voor luchtreiniging in diverse ruimten snel ingezet worden. Ondanks de geringe afmetingen is de luchtreiniger geschikt voor het reinigen van lucht in ruimten tot maximaal 46 m2. Speciaal voor het reinigen van lucht in slaapkamers bezit deze luchtreiniger een 'stille modus', goed voor slechts 16 dB geluidsniveau. Voor zeer intensieve luchtreiniging bezit de luchtreiniger een 'turbo mode'. Bij snel toenemen van bijvoorbeeld stank of stof in de lucht zorgt de turbo-stand voor een extra sterke luchtverplaatsing. De vervuilde lucht wordt intensiever door de filters in de luchtreiniger gevoerd. Tenslotte bezit deze Daikin MC70LVM luchtreiniger een 'Pollen Modus', kinderslot en timer voor het automatisch inschakelen en uitschakelen van luchtreiniging. Daikin MC70LVM heeft een overzichtelijk display en is eenvoudig te bedienen.

Daikin MC70LVM is een zeer complete luchtreiniger voorzien van diverse technologieën voor luchtreiniging. Nieuw model 2012 luchtreiniger van Daikin! Geleverd met 5 filters, goed voor langdurige luchtreiniging op hoog niveau. Meer lezen of kopen van deze luchtreiniger?

Uw Daikin luchtreiniger vindt u bij AirSain!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen