Home Kantoor Luchtvochtigheid in kantoor verhogen of verlagen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtvochtigheid in kantoor verhogen of verlagen

AIRSAIN VOOR UW LUCHTBEVOCHTIGER EN LUCHTONTVOCHTIGER

Een gezonde luchtvochtigheid op kantoor

Lage luchtvochtigheid in kantoor

In verreweg de meeste kantoren is de luchtvochtigheid te laag. De luchtvochtigheid ligt meestal ver onder de optimale luchtvochtigheid van 40% - 60% RV. Vooral in de winter kan de luchtvochtigheid in een kantoorgebouw erg laag zijn. In dit jaargetijde is de luchtvochtigheid buiten erg laag en door verwarming van het binnenklimaat daalt de luchtvochtigheid nog verder.

De sterk verlaagde luchtvochtigheid veroorzaakt hoofdpijn, droge ogen, droge keel, huidklachten en vermoeidheid. Ook statische elektriciteit in kantoor verergert bij een lage luchtvochtigheid. De hinderlijke stroomstootjes nemen in aantal toe als de luchtvochtigheid laag is.

Luchtvochtigheid in kantoor verhogen

Direct de luchtvochtigheid in kantoor verhogen? Maak keuze uit een uitgebreid assortiment luchtbevochtigers. Voor het verhogen van de luchtvochtigheid in een kleine kantoorruimte is de werking van een kleine luchtbevochtiger voldoende. Voor het verkrijgen van een gezonde luchtvochtigheid in grote kantoren of op complete kantoorafdelingen kiest u een professionele luchtbevochtiger.

 

Zie ook

Hoge luchtvochtigheid in kantoor

Is het kantoor gevestigd in een oud pand, in een kantoor nabij grachten of in een bosrijke omgeving? Dan is de luchtvochtigheid in kantoor mogelijk te hoog. Een hoge luchtvochtigheid in kantoren brengt vochtproblemen met zich mee. Schimmels, muffe vochtgeuren, een bedompt binnenklimaat. Een vochtig kantoor is geen aangename werkomgeving. Wanneer de luchtvochtigheid te hoog is, ontstaan diverse vochtproblemen zoals schimmel en condensatie. Bovendien laat de luchtkwaliteit bij een hoge luchtvochtigheid vaak te wensen over.

Luchtvochtigheid in kantoor verlagen

Voor het verlagen van de luchtvochtigheid in uw kantoorruimte maakt u gebruik van een luchtontvochtiger. U kunt het overtollige vocht snel verwijderen tot de goede relatieve luchtvochtigheid van 40% - 60% bereikt is. Een gezond kantoor heeft een goede luchtvochtigheid!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies