Home Luchtkwaliteit Huis Luchtvochtigheid verhogen in Woning Kantoor Bedrijf
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtvochtigheid verhogen in Woning Kantoor Bedrijf

Bevochtiging voor woning, kantoor, bedrijf

Last van droge lucht, luchtbevochtiging voor gezonde lucht

Op onze website vindt u een groot aanbod van apparatuur voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw woning én op het werk. Ook vindt u veel informatie over alle aspecten die invloed hebben op deze luchtkwaliteit. Lucht bevochtigen met de beste luchtbevochtigers? AirSain is uw specialist! De luchtvochtigheid is snel weer op peil met de juiste bevochtiger.

Luchtbevochtigers voor elke ruimte

AirSain voorziet u van geschikte apparatuur én bijbehorende informatie voor het verkrijgen van gezonde, schone lucht. Op overzichtelijke wijze zijn de verschillende apparaten ingedeeld naar functionaliteit. Zo vindt u een ruim assortiment luchtbevochtigers voor het bevochtigen van diverse ruimten. Voor elke ruimte en iedere toepassing is geschikte bevochtiging leverbaar.

Bevochtiging op maat: ultrasone bevochtigers, luchtwassers, stoombevochtigers, vaste bevochtigers

Voor elke ruimte beschikt AirSain over de juiste luchtbevochtiger. Zowel in een klein vertrek als in een groot vertrek kan de luchtvochtigheid eenvoudig worden verhoogd. Een goede vochtigheidsgraad is goed voor mens én omgeving! Bevochtiging van één of meerdere vertrekken kan op diverse manieren plaatsvinden. Diverse beschikbare vormen van bevochtiging zijn: Luchtwassen / Schijfverdampen, Koud Water Verdampen, Stoombevochtigen en Ultrasoon bevochtigen. Voor een kleine ruimte volstaat doorgaans een compacte, verplaatsbare bevochtiger. Voor luchtbevochtiging in grotere ruimten is een krachtige vaste luchtbevochtiger of een aantal industriële luchtbevochtigers met een hoge bevochtigingscapaciteit beter geschikt. Bij Airsain vindt u alle modellen luchtbevochtigers tegen scherpe prijzen.

Luchtvochtigheid verhogen met luchtbevochtigers Boneco, Brune, Venta en andere A-merken bevochtiging

Een riant aanbod luchtbevochtigers van diverse merken zijn direct leverbaar. Bevochtigers van Venta, Boneco, Brune, Stadler Form, Stylies, Sanvia, Olimpia Splendid, Argoclima, Pego, Daikin, Sharp, Cuoghi en Airtek brengen de juiste hoeveelheid vocht in de lucht zodat snel de gewenste luchtvochtigheid bereikt wordt. Met name Venta luchtbevochtigers, Boneco luchtbevochtigers en bevochtigers van Air O Swiss, Stadler Form en Stylies worden op grote schaal toegepast in woningen en kantoren. De krachtige bevochtigers met grote capaciteit van Brune, én LW80 en LW82 van Venta, worden veelvuldig ingezet in grote kantoren, instellingen, industrie, maar zijn ook geschikt voor bevochtiging in riante woningen en appartementen met open ruimten.

Anti-kalkfilters, verdampingsfilters, Ionic silver sticks voor luchtbevochtigers

Vanzelfsprekend kunt u bij AirSain ook alle toebehoren voor luchtbevochtigers eenvoudig online bestellen. Verdampingsfilters, bevochtigingsfilters, anti-kalkpatronen, Ionic Silver Sticks, reinigingsmiddelen, hygrostaten, hygiënemiddelen, alle denkbare accessoires zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor een optimale werking van uw bevochtiger levert AirSain direct de benodigde onderdelen en accessoires.

AirSain is dé specialist voor gezonde lucht. Bezoek onze AirSain website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor het verkrijgen van schone lucht en een gezond binnenklimaat. Een goede luchtvochtigheid draagt bij aan welbevinden en prestaties.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen