15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Droge lucht Luchtvochtigheid verhogen met Venta airwasher LW45
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 15 jaar expertise Oprecht advies

Luchtvochtigheid verhogen met Venta airwasher LW45

Venta luchtbevochtigers voor een optimale luchtvochtigheid

De lucht is aangenaam als o.a. de relatieve vochtigheid rond de 50 % ligt. Luchtbevochtiger Venta LW45 maakt dat mogelijk.

De Venta LW45 ( Airwasher ) luchtbevochtiger en luchtreiniger is uitermate geschikt om gezondheidsklachten ten gevolge van een te lage relatieve vochtigheid te voorkomen. Deze klachten kunnen zijn droge huid, gesprongen lippen, verstopte neus, kriebelhoest en prikkende ogen vooral bij het dragen van contactlenzen.

Venta LW luchtbevochtiger met luchtreiniger tegen droge lucht

Droge lucht droogt de slijmvliezen uit waardoor bacteriën en virussen niet worden afgevangen door de trilhaartjes en de kans op een luchtweginfectie toeneemt. Daarnaast kunnen houten meubels, parketvloeren en muziekinstrumenten door een te lage relatieve vochtigheid ernstig worden beschadigd.

Om de vochtigheidsgraad te verhogen is de Venta LW45 luchtbevochtiger uitermate geschikt. De Venta LW45 airwasher is geschikt voor het bevochtigen van ruimtes tot 75 m2.

Luchtvochtigheid verhogen, de werking van Venta luchtbevochtigers

Door de Venta LW45 wordt droge lucht door een ventilator uit de ruimte aangezogen en langs een pakket schijven geleid. De schijven draaien door een reservoir met water en worden daardoor constant nat gehouden. De droge lucht passeert de schijven waardoor enerzijds water door de lucht wordt opgenomen en anderzijds zwevende deeltjes uit de lucht worden verwijderd en neerslaan op de schijven. De lucht wordt bevochtigd en de deeltjes worden uit de lucht gewassen en komen in het reservoir met water.

Hygiënische luchtbevochtiging met weinig onderhoud

Luchtbevochtiger Venta LW45 heeft weinig onderhoud nodig en is makkelijk te reinigen. Zelfs de ventilator van de Venta LW45 kan - in tegenstelling tot veel andere luchtbevochtigers - heel eenvoudig worden losgemaakt en schoongemaakt.

Om het water vrij van bacteriën en ziektekiemen te houden kan het Venta Hygiëne middel of een Ionic Silver Stick worden gebruikt.

Andere luchtbevochtigers van Venta zijn de Venta LW15 voor ruimtes tot 20 m2, de Venta LW25 voor ruimtes tot 40 m2 en de Venta LW 80 voor ruimtes tot 250 m2.

Een Venta luchtbevochtiger luchtwasser kopen, direct leverbaar

 

Zie ook

15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 15 jaar expertise Oprecht advies