Home Nieuws Luchtzuiveraar Kopen voor Huis Kantoor Bedrijf
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtzuiveraar Kopen voor Huis Kantoor Bedrijf

LUCHTREINIGER-S.NL VOOR UW LUCHTZUIVERAAR EN IONISATOR!

Luchtzuiveraars voor schone lucht in huis en kantoor, de nieuwste luchtzuiveraars

Moderne luchtzuiveraars zijn in staat om de lucht te zuiveren van verschillende soorten verontreinigingen. Grote vuildeeltjes als stof, pollen, huidschilfers en haren worden verwijderd, maar ook minuscule vuildeeltjes als bacteriën, schimmels, virussen en rook worden effectief uit de lucht verwijderd dankzij de nieuwste ionisatie- en filtertechnieken. Vooral tijdens de wintermaanden is het erg zinvol om bacteriën en schimmels in de lucht onschadelijk te maken. Een verkoudheid of griep wordt snel tussen personen overgedragen. Met name in een ruimte waar een groot aantal mensen aanwezig zijn, is de kans op besmetting groot. In de lente en zomer verlicht een luchtzuiveraar de klachten van hooikoorts. Bij allergie voor huisstofmijt zorgt de luchtzuiveraar het hele jaar voor verlichting. Huisstofmijt is immers in elk jaargetijde in huis aanwezig. Bij vochtige omstandigheden gedijt huisstofmijt nog beter dan bij droge omstandigheden in huis. Luchtzuiveraars staan garant voor schone lucht, het hele jaar door.

Luchtzuivering in een bedrijf

Steeds meer bedrijven kiezen voor kwalitatieve luchtzuivering. Men ziet in dat een goed binnenklimaat de gezondheid en productiviteit van medewerkers ten goede komt. Met name in een kantooromgeving is de kwaliteit van de lucht doorgaans slecht. De lucht in een kantoor wordt vaak onvoldoende ververst. Dagelijks begeven meerdere mensen zich in dezelfde afgesloten ruimte. De lucht is verontreinigd met uiteenlopende geuren, fijnstof, grotere stofdeeltjes, huisstofmijten en tonerstof dat afkomstig is van printers en kopieerapparatuur. Ook de luchtvochtigheid is vaak schrikbarend laag in kantoren. Luchtwegen raken rechtstreeks geïrriteerd door droge lucht, maar ook doordat verontreinigingen langer in de lucht blijven zweven. Droge stofdeeltjes blijven rondzweven door bewegingen in de ruimte. Het is zinvol om het hele jaar door extra alert te zijn op de luchtkwaliteit in kantoren. Vooral in de winter is een goede luchtkwaliteit zeer belangrijk.

Lucht zuiveren van geuren en stank

Naast grote vuildeeltjes en micro-organismen verwijdert een goede luchtzuiveraar ook gasvormige verontreinigingen uit de lucht. Deze zeer kleine deeltjes vormen onaangename geuren en in sommige gevallen zelfs stankoverlast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de geur van verbranding en geuren afkomstig van zweet, tabaksrook en huisdieren.

Luchtzuiveraars voor rooklucht

Wij leveren ook luchtzuiveraars die rooklucht verwijderen. Een luchtzuiveraar die rook en rooklucht verwijdert is een geavanceerd apparaat. Niet elke luchtzuiveraar is geschikt om sigarettenrook uit de lucht te verwijderen. Informeer vrijblijvend naar een goede rook luchtzuiveraar. Overlast door sigarettenrook kunt u eenvoudig voorkomen door goede luchtzuivering.

Luchtzuiveraars met ionisatie, hepa filters en sensoren

Moderne luchtzuiveraars combineren de nieuwste filtertechnieken met ionisatie voor effectieve verwijdering van de meest uiteenlopende luchtverontreinigingen. Ionen, HEPA-filters, koolstoffilters reinigen met behulp van bijbehorende zuiveringsprogramma's in snel tempo de lucht in een ruimte. Wij leveren luchtzuiveraars met ionisator, luchtzuiveraars met bevochtiger en luchtzuiveraars met hepa filters. Natuurlijk kunt u ook een luchtzuiveraar kiezen die met alle technologieën uitgerust is.

Overzicht van luchtzuiveraars

Wij bieden de nieuwste luchtzuiveraars, ionisatoren en accessoires voor luchtzuiveraars zoals voorfilters, hepa filters, filterpaketten en andere filtermaterialen.

De nieuwste modellen luchtzuiveraars en ionisatoren van vooraanstaande merken ontvangt u snel thuis. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod luchtreinigers van Airbutler, Airmaster, Argoclima, Blue, Blueair, Boneco, Camfil, Coway, Daikin, Idro, LifaAir, Lightair, Meaco, Sanyo, Sharp, Stadler Form, Trotec, Venta en Winix. De luchtzuiveraars zijn direct uit voorraad leverbaar en heeft u daarom snel in huis.

Vragen over luchtzuivering? Neem gerust contact met ons op!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen