Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Meaco

Het Britse Meaco is in 1991 gestart met als doel het optimaliseren van het binnenklimaat in musea. Ze ontwikkelden aanvankelijk meetinstrumenten en luchtontvochtigers voor het controleren en regelen van de luchtvochtigheid in musea. Door de grote vraag heeft Meaco zich in de loop der jaren gespecialiseerd in mobiele luchtontvochtigers, mobiele airconditioners en ventilatoren voor gebruik in huis en licht commerciële ruimtes. Meaco bouwdrogers drogen lucht in professionele omgevingen. De apparaten van Meaco hebben diverse prijzen in de wacht gesleept.

Meaco Ontvochtigers

Meaco Ventilators

Meaco Airco's

Meaco Bevochtigers

Meaco Luchtreinigers

Meaco Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Meaco Oude producten (niet te bestellen)

Meaco mobiele luchtbehandeling, kwaliteit en innovatie

Meaco verkoopt haar producten buiten het Verenigd Koninkrijk in meer dan 20 landen in Europa, Noord-Amerika en Zuid-Afrika. De mobiele luchtbehandeling producent wordt internationaal gezien als een belangrijke partij in de branche. Het Britse Meaco wordt door alle partijen, zowel leveranciers als klanten erkend voor de kwaliteit en het innovatieve karakter van haar producten.

Meaco heeft de trend gezet luchtontvochtigers energiezuiniger te maken, een bepalende stap in de ontwikkeling van luchtontvochtiging. Concurrenten volgen dit voorbeeld, u als klant en het milieu profiteren hiervan.

Meaco mobiele luchtdrogers

Meaco luchtdrogers zijn compact maar hebben desondanks een hoge capaciteit voor ontvochtiging. De luchtvochtigheid kan worden verlaagd met Meaco luchtontvochtigers of Meaco adsorptiedrogers. Een luchtontvochtiger is bijzonder effectief vanaf omstreeks 7°C. Een adsorptiedroger is geschikt voor ontvochtigen als de temperatuur in de ruimte lager is (vanaf 1°C).

De kleinste luchtdrogers van Meaco bezitten een ontvochtigingscapaciteit die volstaat voor het drogen van kleine ruimten in huis zoals een slaapkamer, klein kantoor, waskamer of kelder. De Meaco luchtdrogers met compressor zijn geschikt voor het ontvochtigen van grotere ruimten zoals kleine woningen, riante woonkamers en middelgrote commerciële ruimten.

Luchtontvochtiging in koude ruimten is eenvoudig te realiseren met Meaco adsorptiedrogers. De luchtvochtigheid wordt snel verlaagd in bijvoorbeeld een garage, schuur, caravan, boot of opslagruimte.

Waarvoor worden de mobiele luchtdrogers van Meaco zoal gebruikt?

  • Verwijderen van condens en voorkomen van condensatie
  • Voorkomen en bestrijden van schimmels in huis
  • Drogen van wasgoed
  • Schade aan houten vloeren door uitzetten voorkomen
  • Luchtvochtigheid onder controle houden in opslagruimten
  • Voorkomen van roest bij opslag van oldtimers en klassieke motoren
  • Voorkomen van aantasting aan boten en sloepen
  • Luchtvochtigheid verlagen voor een gezond binnenklimaat

Mobiele airconditioners

Het assortiment MeacoCool airconditioners is perfect voor mensen die thuis of op kantoor een comfortabele temperatuur willen behouden. Compact, draagbaar, stil en gebruiksvriendelijk: dit zijn energiezuinige airconditioners van superieure kwaliteit.

Luchtreinigers

De luchtreinigers van Meaco zijn gemaakt voor luchtzuivering in kleine ruimtes. Het zijn filter luchtreinigers, verkrijgbaar vanaf een aantrekkelijk lage prijs. Meaco maakt luchtreiniging in huis en kantoor voor iedereen toegankelijk!

Meaco ventilatoren

Meaco ontwerpt alleen producten die ze zelf ook zouden willen gebruiken. Daarom heeft Meaco zich toegelegd op het ontwerpen van stille ventilatoren voor slaapkamers, studeerkamers, zitkamers - overal in uw huis waar u koelere lucht maar minder lawaai nodig heeft. Het feit dat een Meaco ventilator zo stil is, is een van de redenen waarom hij consequent hoge beoordelingen krijgt van klanten. Meaco heeft haar technische expertise gebruikt om een ​​serie stille ventilatoren te ontwikkelen die geweldige luchtcirculatieprestaties leveren.

Meaco valt in de prijzen

De merknaam Meaco is vaak terug te vinden in het rijtje winnaars van belangrijke prijzen voor luchtbehandelingsapparaten. Meaco is trots op gewonnen prijzen zoals Which?, Good Housekeeping, QuietMark en Stiftung Warentest. De toegekende prijzen zijn het bewijs dat producten van het merk excelleren in prestaties, energiezuinigheid en stille werking.