Home Elektrische Kachels Convectorkachels Mill CO1200WIFI3 - Convectorkachel

Mill CO1200WIFI3 - Convectorkachel

Elektrische kachel Mill CO1200WIFI3 is het meest geavanceerde model in de serie Mill Convection. Deze convectorkachel met geïntegreerde WiFi-module houdt ruimtes tot 18 m² verwarmd. De kachel heeft een totaal vermogen van 1200 watt.

Elektrische kachel Mill CO1200WIFI3 is het meest geavanceerde model in de serie Mill Convection. Deze convectorkachel met geïntegreerde WiFi-module houdt ruimtes tot 18 m² verwarmd. De kachel heeft een totaal vermogen van 1200 watt.

AirSain's Keuze
Nu 190,- Van 229,-
 • Levering uit voorraad
 • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
 • Geen verzendkosten
 • Inclusief BTW
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 0497-512164
 • 1200 watt verwarmen
 • Convectorkachel
 • 18 m2 verwarmen
 • Compatibel met app

Productbeschrijving: Mill CO1200WIFI3 - Convectorkachel

Deze Mill CO1200WIFI3 design convectiekachel houdt ruimtes tot 18 m² verwarmd. De convectorkachel heeft een totaal vermogen van 1200W. Draai zijn thermostaat naar de gewenste temperatuur terwijl je naar het display kijkt. Zodra de kamertemperatuur onder dit niveau zakt, start de kachel automatisch weer. Wanneer de ruimte weer de gewenste temperatuur heeft bereikt, schakelt de kachel zichzelf uit. De thermostaat gaat van 5 tot 35°C.

Deze Mill kachel heeft een geïntegreerde WiFi-module waardoor je hem overal ter wereld kan bedienen. Verwachte updates zullen het in 2022 mogelijk maken om Mill Wifi3 te integreren met Google Assistant, Alexa en Apple HomeKit.

Generatie 3

De Mill CO1200WIFI3 is een generatie 3 model met vele verbeteringen in hardware en software tov vorige generatie modellen. Super eenvoudige verbinding met Bluetooth maakt het mogelijk dat hij automatisch met je wifi-netwerk verbindt, ongeacht het type router dat je hebt. Daarnaast heeft deze elektrische kachel een kinderslot en een commercieel slot waarmee je bijvoorbeeld als verhuurder voorkomt dat huurders de instellingen van de verwarming veranderen.

Hij heeft tevens een geavanceerd algoritme waarmee het leert hoe snel/langzaam de temperatuur in de kamer omhoog/omlaag gaat. Op die manier weet hij wanneer hij moet beginnen met verwarmen om de gewenste temperatuur te bereiken op het tijdstip dat je in de app hebt gepland. Beiden kunnen zowel op de verwarming als in de app geactiveerd worden.

Mill Norway app

De Mill Norway app biedt u de mogelijkheid om uw heaters overal ter wereld te bedienen, met een druk op de knop. Vertel gewoon de app uw normale planning en hij zal de temperatuur automatisch voor u aanpassen, waardoor uw leven gemakkelijk en comfortabel wordt. De app is zodanig opgebouwd dat elke verwarming die geïnstalleerd is, verbonden is met een huis en een specifieke kamer. Een kamer kan bestaan uit een of meerdere heaters.

Features zijn bijvoorbeeld

 • Beheer al uw heaters op meerdere locaties (huis, garage, vakantiehuis, enz.), Allemaal binnen de Mill Norway app. U kunt al uw heaters via dezelfde gebruiker bedienen, ongeacht waar de heaters zich bevinden.
 • Wekelijkse programma's instellen met verschillende voorgeprogrammeerde programma's (Comfort, Sleep en Away)
 • Stel de individuele temperatuur in voor de 3 verschillende programma's in elke kamer.
 • Verander de ingestelde programma's voor het hele huis, een specifieke kamer of een specifieke verwarming. Het is niet nodig om uw programma te bewerken als u een keer eerder thuis komt dan normaal.
 • Schakel de vakantiemodus in om energie te besparen terwijl u weg bent. De app verhoogt automatisch de temperatuur in uw huis voordat u thuis komt.
 • Deel de aansturing met andere familieleden, waardoor de controle makkelijk is.

Specificaties: Mill CO1200WIFI3 - Convectorkachel

Werking
Functies: Verwarming
Kalibratiefunctie:
Capaciteit verwarmen: 1200 Watt
Type verwarming: Convectorkachel
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Verwarming geschikt voor: 18 m2 verwarmen
Eigenschappen
Plaatsing: Vloermodel
Thermostaat:
Keurmerk: CE
Beveiliging: ● Omvalbeveiliging
● Oververhittingsbeveiliging
Gebruik
Standen verwarming: ● Automatisch
● Comfort functie
● Nachtstand
● Open Window functie
● Traploos
● Vakantie modus (Away)
Timer: Ja
Display: Ja, op het apparaat
Bediening vergrendelbaar:
Bediening met smartphone / app: Ja
App/Assistent naam: Mill Norway + Google Assistant, Alexa, Apple HomeKit (na update in 2022)
Energie
Energieverbruik (maximaal): 1200 Watt
Stroomvoorziening: Netstroom
Automatische herstart na stroomonderbreking:
Fysieke eigenschappen
Breedte: 62 cm
Diepte: 9.5 cm
Hoogte: 33.5 cm
Gewicht: 4.9 kg
Algemeen
Garantie (jaren): 2

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-