Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Mill

Mill International AS werd 1992 in Noorwegen opgericht en is gespecialiseerd in de distributie van oliegevulde radiatoren en andere soorten elektrische kachels. Van 1992 tot 2009 heeft Mill zich versterkt met kennis en expertise van verschillende soorten elektrische kachels, ze leveren aan bijna alle grootste retailers. Elektrische kachels van Mill: modern, minimalistisch, stijlvol!

Mill Verwarming

Mill CO2 meters

Mill Oude producten (niet te bestellen)

Stijlvolle elektrische kachels

In 2010 keek Mill opnieuw met frisse ogen naar de verwarmingsindustrie. Het bedrijf vroeg zich af waarom er in de afgelopen 20 jaar zo weinig veranderingen aan het uiterlijk van draagbare, elektrische kachels hebben plaatsgevonden. Vooral omdat door de jaren heen het interieur in het algemeen drastisch veranderd is. Men heeft meer stijlvolle elektrische kachels ontworpen als alternatief voor de typisch ouderwetse, traditionele kachels.

Minimalistisch design

Aangezien kachels onderdeel zijn van zoveel huizen, heeft Mill besloten om haar uitgebreide kennis te gebruiken om elektrische kachels met een nieuw ontwerp en design te creëren. Mooie, moderne en minimalistische kachels, gemaakt met behulp van de meest geavanceerde technologie.

Mill biedt revolutionaire, innovatieve Noorse ontwerpen. Mill is voortdurend aan het innoveren om de lijn van elektrische kachels aan te vullen. Elektrische kachels van Mill: modern, minimalistisch, stijlvol!