Home Luchtkwaliteit Huis Mobiele airco kopen DeLonghi Carrier Blaupunkt Sharp Argoclima
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Mobiele airco kopen DeLonghi Carrier Blaupunkt Sharp Argoclima

AIRSAIN VOOR UW MOBIELE AIRCO, DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR!

Mobiele airco's voor aangename koeling

De zomer komt eraan en een mobiele airco geeft in de warme zomermaanden snel en eenvoudig de broodnodig verkoeling. Of het nu is voor een babykamer of kantoor, AirSain levert een ruim assortiment mobiele airco's van de merken Argoclima, Aspen, Blaupunkt, Carrier, DeLonghi, Fral, Gree, Olimpia Splendid, Sharp en Weltem tegen scherpe prijzen met 2 jaar garantie.

Mobiele airconditioners, voordelen van mobiel koelen

Op het werk en in de auto is airconditioning niet meer weg te denken. Inmiddels hebben bijna alle nieuwe auto's standaard een airco. Ook 1 op de 3 kantoren, en 1 op de 10 gezinnen is reeds voorzien. Met name de makkelijk te installeren portable airconditioners zijn erg in trek. Ze zijn immers makkelijk te verplaatsen en bij een verhuizing neem je de mobiele airco natuurlijk gewoon mee. Er zijn echter veel mobiele airco's die wel verrijdbaar zijn maar een te krappe capaciteit hebben en daarom onvoldoende koelen of veel te veel lawaai maken. Airsain verkoopt uitsluitend mobiele airconditioners met kwaliteit: effectieve airconditioning-systemen die stiller zijn dan gemiddeld.

Mobiele airco's: Monoblock airco of Split airco

De mobiele airco's zijn er in twee uitvoeringen, te weten de monoblock airco's en de split airco's. Alhoewel monoblock-systemen wat makkelijker te verplaatsen zijn, bieden splitsystemen extra koelvermogen en zijn ze stiller. Bij monoblock portable airconditioning wordt warme lucht voor het koelen van de compressor - afgevoerd via een flexibele afvoerslang naar buiten. Portable splitsystemen bestaan uit twee airco-units waarbij de binnenunit binnen en de buitenunit buiten wordt geplaatst. Beide units zijn verbonden door een slang voor het koelmiddel.

Bij sommige monoblock mobiele airco's wordt het koelvermogen vergroot door aansluiting van een aparte slang voor de aanvoer van buitenlucht.

Naast het koelen en ontvochtigen hebben de meeste mobiele airco's ook een stand waarbij ze alleen ventileren. Sommige airconditioners kunnen ook verwarmen, er wordt dan ook wel gesproken over een warmtepomp.

Een belangrijk kenmerk van een airco is het koelvermogen, hoe groter de ruimte en hoe groter het verschil tussen de gewenste en de werkelijke temperatuur hoe meer koelvermogen er nodig is. Ook wanneer de kamer snel 'opwarmt' door bijvoorbeeld de zon op de ramen maar ook door de aanwezigheid van veel mensen of diverse apparatuur in het vertrek, is er meer vermogen nodig om de ruimte te koelen. De fabrikant van de airconditioner geeft naast het koelvermogen ook aan tot welke kamerinhoud de airco geschikt is. Algemeen is 30 tot 50 Watt koelvermogen per kubieke meter nodig - afhankelijk van de isolatie - om een ruimte te koelen.

Mobiele airco eenvoudig online kopen

De mobiele airco's zijn - in principe - uit voorraad leverbaar en worden binnen 48 uur in huis / op kantoor geleverd. Ophalen van mobiele airconditioners in Eersel kan 5 dagen in de week van maandag t/m vrijdag van 9 tot 18 uur. Belt u van te voren, omdat met name in warme tijden de vraag naar mobiele airco's groot is.

Een mobiele airco kunt u snel en eenvoudig telefonisch bestellen, of via de websites van AirSain.

Bekijk ons assortiment verplaatsbare aircondtioners.

Wilt u liever een Doe Het Zelf airco of een vaste airco? Wij leveren o.a. de topmerken Argoclima, Carrier, Olimpia Splendid en Daikin

Airconditioning voor koelen, ontvochtigen, verwarmen

AirSain voor uw mobiele airco!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen