Home Luchtkwaliteit Info & Tips Mobiele airco Zibro met verwarming
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Mobiele airco Zibro met verwarming

AIRSAIN VOOR UW AIRCONDITIONER EN MOBIELE AIRCO VOOR KOELEN EN VERWARMEN!

Vanaf 2014 is QLima de nieuwe merknaam voor Zibro

Mobiele airco of vaste airco?

Eem mobiele airco is handig voor gebruik in huis en op de werkplek. Een airco mobiel toepassen is ideaal indien u de airconditioner in meerdere ruimten wenst te gebruiken. Een hogere aanschafprijs en bijkomende installatiekosten kunnen redenen zijn om niet te kiezen voor een vaste airconditioner. Een mobiele airco is makkelijk verplaatsbaar en beslaat bovendien weinig ruimte. Daarnaast zijn moderne mobiele airconditioners uitgerust met tal van innovatieve functies. Mobiele airco Zibro PH233 is hier een goed voorbeeld van.

Airconditioner met verwarming

De Zibro PH233 mobiele airconditioner heeft een krachtige koelcapaciteit van 3.3 kW. Behalve koelen van een ruimte is deze mobiele airco ook in staat om bij koud weer de ruimte te verwarmen. De mobiele airconditioner heeft een verwarmingsfunctie met een capaciteit van 3.15 kW. Van deze Zibro airco heeft u het hele jaar plezier. Verwarmen bij lage temperaturen en koelen bij hogere temperaturen. Het hele jaar door een optimale temperatuur naar wens!

Mobiele airco met verticale luchtuitlaat

Zibro PH233 beschikt over een verticale luchtuitlaat. De gekoelde lucht wordt vanuit de mobiele airco omhoog geblazen. Daar waar u bij een andere portable airco tocht kan ervaren door de horizontale luchtverspreiding blaast deze Zibro airco de geconditioneerde lucht omhoog. Dankzij deze verticale luchtuitlaat wordt een optimale verdeling van gekoelde lucht verkregen.

Airco met verbetering van luchtkwaliteit

Deze airconditioner van Zibro is tevens uitgerust met een Sterionizer™. Dit systeem zorgt in combinatie met het antimicrobacterieel 3M™ HAF filter voor verbetering van de luchtkwaliteit in huis of op de werkvloer. Het 3M™ HAF filter verwijdert verontreinigingen uit de lucht. Behalve de temperatuur regelen dus ook de luchtkwaliteit verbeteren met deze veelzijdige Zibro airco!

Mobiele airco met tal van functies

De Zibro PH233 mobiele airco beschikt verder over de functie 'Automode'. Als deze functie ingeschakeld is past de airconditioner zijn werking automatisch aan de omstandigheden in de ruimte aan. Dankzij de hoge ontvochtigingscapaciteit wordt vocht effectief uit een ruimte verwijderd. De Zibro PH233 is een complete mobiele airco voor koelen, verwarmen, ontvochtigen, reinigen en verrijken van binnenlucht. Een veelzijdige portable airco voor een optimaal binnenklimaat.

Mobiele airco's en vaste airco's

Naast de PH233 airconditioner heeft AirSain tal van andere mobiele airco's in het assortiment. Een ander model Zibro airco of liever een mobiele airco van Sharp, Delonghi, Fral, Qlima of Toyotomi? U vindt uw portable airconditioner bij AirSain, zie het assortiment: mobiele airco's.

Kiest u toch liever voor een vaste airconditioner in huis of op kantoor? AirSain is uw leverancier van vaste airconditioners van Daikin, Gree en Zibro. Cassette airco, single split airco, multi split airco, plafond/vloer airco en airconditioners voor eenvoudig zelf installeren. Zie hier het complete aanbod vaste airco's: assortiment vaste airco's.

Vrijblijvend airco advies

Laat u vrijblijvend voorlichten welke airco voor uw situatie het meest geschikt is. Bel met AirSain: 0497 - 512164 (NL).

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen