Mobiele Airco Zibro P726

Zibro P726 is een mobiele airco die beschikt over een Climate-control systeem dat automatisch zorgt voor een behaaglijke temperatuur in de ruimte. Verplaatsbare airconditioning met luchtreiniging dankzij de luchtfilters en ionisator. Het koelvermogen van deze mobiele airconditioner is 2.6 KW. Zibro airconditioners voorzien van het EVS-systeem bezitten een hoog koelrendement.

Zibro P726 is een mobiele airco die beschikt over een Climate-control systeem dat automatisch zorgt voor een behaaglijke temperatuur in de ruimte. Verplaatsbare airconditioning met luchtreiniging dankzij de luchtfilters en ionisator. Het koelvermogen van deze mobiele airconditioner is 2.6 KW. Zibro airconditioners voorzien van het EVS-systeem bezitten een hoog koelrendement.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Mobiele Airco Zibro P726

De nieuwe toplijn van Zibro is de 7-serie. De P726 is een nieuwe mobiele airco van Zibro, hij is stiller en krachtiger dan andere mobiele airconditioners. Bovendien is deze verplaatsbare airco uitgerust met een luchtreinigingssysteem: lucht-ionisatie met een uitgebreid filtersysteem.

De belangrijkste kenmerken van mobiele airco Zibro P726 zijn:

  • Stil en stijlvol,
  • Airconditioning met lucht-Ionisatie,
  • Climate control,
  • Effectief ventilatiesysteem,
  • Richting-onfhankelijke afstandbediening,
  • Cool-downsysteem,
  • 3M-filtersysteem. 

Kenmerkend van deze mobiele airconditioner zijn verder de ergonomisch geplaatste handgrepen en de subtiel geïntegreerde (richting-onafhankelijke) afstandsbediening met timer en LCD-display.

Unieke zelfdenkende 'climate control'
In de automatische modus kiest de mobiele airco zelf de functie die nodig is om de ingestelde temperatuur en luchtvochtigheid te bereiken. De ventilatorsnelheid past zich automatisch aan. De ring rond het display op de voorzijde laat altijd zien waar de airco mee bezig is; elke functie heeft een eigen kleur.

Nieuw: Effectief Ventilatie Systeem
Nieuw bij de P 7-serie is zeker ook EVS. Dit systeem wordt automatisch geactiveerd door het installeren van een tweede luchtslang waarmee direct verse lucht van buiten wordt aangezogen. Dankzij het Zibro Cooldown-systeem werkt de mobiele airconditioner nog effectiever dan standaard al het geval is. Door een grote luchtuitstroom te combineren met ‘cross flow’ ventilatoren, behoren deze nieuwe mobiele airco's meteen ook tot de stilste mobiele airconditioners op de markt.

Voor schone lucht, tegen allergenen
De Zibro P 7-serie heeft het bekende 3MTMFiltreteTM filter (3-laags) voor het reinigen van de lucht. Bovendien zijn deze nieuwe mobiele airconditioners uitgerust met lucht-ionisatie. Ionisatie reinigt de lucht en herstelt de luchtkwaliteit in huis en op kantoor. Zo heeft u minder last van ‘oude’ en vervuilde binnenlucht. De lucht in de ruimte wordt drie maal per uur ververst. Nadat een screenfilter de grotere deeltjes uit de lucht haalt, trekt het elektrostatische 3M™ Filtrete™ filter ook de hele kleine deeltjes aan. Deze kleine deeltjes veroorzaken vaak allergische reacties. Denk hierbij aan pollen (stuifmeel), dierlijke huidschilfers en bacteriën. Een actief koolfilter houdt onaangename geurtjes vast. Om de luchtzuiverende werking op peil te houden dient u de filters met enige regelmaat te reinigen en te vervangen, afhankelijk van het soort filter.

Laag energieverbruik, hoog rendement
Een mobiele airco van Zibro gebruikt maar weinig energie om warmte uit de lucht te halen. Dat is met name te danken aan het unieke Cooldown-systeem. Dit houdt in dat het condenserende vocht benut wordt om het koeleffect van de mobiele airconditioner te versterken. Een zeer energiezuinige vinding voor deze mobiele airco.

Naast Zibro P726 is een mobiele airco van Zibro verkrijgbaar die naast koelen eveneens energiezuinig kan verwarmen. Zie hiervoor: Zibro PH233.

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-