20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

Mobiele Airco's

Sorteer op:

Een mobiele airco is snel en eenvoudig inzetbaar voor het koelen van een ruimte. Over het algemeen ervaren we een binnentemperatuur van 18 - 22 graden bij een luchtvochtigheid van 50% als ideale omstandigheden binnenshuis. Bij deze temperatuur ontstaat een aangenaam binnenklimaat waarbij we ons prettig voelen en waarbij we het meest productief zijn.


Lees meer

Ruim assortiment mobiele airconditioners

Portable airconditioning is ideaal om de aangenaam koele omstandigheden te creëren. Wij bieden u een ruim assortiment mobiele airco's van Argoclima, Aspen, Bestron, Blaupunkt, Bimar, Carrier, Delonghi, Fral, Gree, Krone, Meaco, Olimpia Splendid, Sharp, Toyotomi, Vaco, Weltem en Wilms.

Het grote voordeel van een mobiele airco is dat deze eenvoudig verplaatsbaar is. De airco-installatie is direct inzetbaar in de gewenste ruimte. U kunt hierbij denken aan een woonkamer of slaapkamer in huis, in een kantoor, winkel of andere werkomgeving. Ook worden mobiele airco's veelvuldig gebruikt in server- / computerruimtes.

Voor het koelen van een ruimte bedraagt het benodigde koelvermogen tussen de 30 en 50 Watt per m3 (koelvermogen), afhankelijk van de mate van isolatie van de ruimte. De verscheidene mobiele airco's leveren diverse koelcapaciteiten.

Mobiele airco advies

U bent op zoek naar een energiezuinige airco, of misschien naar een mobiele airco met ventilatie en ionisatie? Het liefst treft u een combinatie van deze eigenschappen aan in één mobiele airco? Bij AirSain vindt u de ideale mobiele airco! De nieuwste portable airco's voor u overzichtelijk op een rij.

Welke mobiele airco kopen? Voor vrijblijvend advies belt u met AirSain.