Mobiele Airco's

Sorteer op:

Een mobiele airco is snel en eenvoudig inzetbaar voor het koelen van een ruimte. Over het algemeen ervaren we een binnentemperatuur tussen 18 en 22 graden, in combinatie met een luchtvochtigheid van 50% als de ideale omstandigheden voor in huis. Bij deze temperatuur ontstaat een aangenaam binnenklimaat waarin we ons prettig voelen en het meest productief zijn.


Lees meer

Een mobiele airco kopen, waar moet je op letten?

De markt van mobiele airconditioners is altijd volop in beweging. Producenten van mobiele airco's brengen regelmatig nieuwe airconditioners met de meest recente koeltechniek op de markt. Er is een grote keuze aan mobiele airconditioning omdat nieuwe ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. AirSain hecht waarde aan een assortiment mobiele airconditioners waarbij u keuze heeft tussen diverse koeltechnieken en specifieke kenmerken van airco's. Zo vindt u bij AirSain altijd de mobiele airco die het best bij u past!

Bij het kopen van mobiele koeling is natuurlijk de aanschafprijs belangrijk. Het is echter ook interessant om te letten op het energieverbruik van de airconditioner. Op jaarbasis kan de kostenbesparing bij gebruik van een energiezuinige airconditioner aardig oplopen. Het gebruik van mobiele airconditioning met een laag energieverbruik is bovendien ook minder belastend voor het milieu.

Voor het verkrijgen van aangename koeling in uw kamer, kantoor of werkplaats dient de airco te beschikken over voldoende koelvermogen. Bij AirSain heeft u keuze uit mobiele airconditioners met een koelcapaciteit variërend van 2.0 kW tot 15.5 kW.

De voordelen van mobiele airconditioners

Het grote voordeel van een mobiele airco is dat deze eenvoudig verplaatsbaar is. De airco-installatie is direct inzetbaar in de gewenste ruimte. U kunt hierbij denken aan een woonkamer of slaapkamer in huis, in een kantoor, winkel of andere werkomgeving. Ook worden mobiele airco's veelvuldig gebruikt in server- / computerruimtes.

Portable airconditioning is ideaal om aangename, koele omstandigheden te creëren op de door u gewenste locatie. Wij bieden een zeer ruim assortiment van mobiele airco's aan. Hierin kunt u terecht voor vele merken, waaronder Argoclima, Aspen, Bestron, Blaupunkt, Bimar, Carrier, Delonghi, Fral, Gree, Krone, Meaco, Olimpia Splendid, Sharp, Toyotomi, Vaco, Weltem en Wilms

Voor het koelen van een ruimte bedraagt het benodigde koelvermogen tussen de 30 en 50 Watt per kubieke meter (m3). Ook speelt de mate van isolatie van een ruimte een rol in het benodigde koelvermogen. Zorg voor goede isolatie door ramen en deuren te sluiten en eventuele kieren of openingen af te dichten. Dit helpt bij het behouden van de gekoelde lucht en voorkomt warmte-infiltratie van buitenaf. Door op deze aspecten te letten, kun je de efficiëntie en effectiviteit van het verkoelen van een ruimte met een mobiele airco optimaliseren en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.

Onze mobiele airco's beschikken over diverse koelcapaciteiten. Bij de verkoeling van grote productieruimtes bent u het meest gebaat bij een industriële airconditioner. Bent u op zoek naar verkoeling voor een ruimte in huis? Kies dan voor een mobiele airco met een wat lager koelvermogen. Bij elk van onze producten staat uitgelicht wat het koelvermogen is van desbetreffende airco. Zo maakt u altijd de juiste keuze!

Is een mobiele airco het hele jaar door te gebruiken?

Jazeker! Mobiele airconditioners zijn het hele jaar door bruikbaar, niet alleen tijdens warme zomerdagen. Naast koeling bieden ze vaak verwarmings-, ontvochtigings- en luchtreinigingsfuncties. Hierdoor kunt u het binnenklimaat in uw ruimte het hele jaar door optimaliseren, ongeacht het seizoen. 

In de koude maanden zorgt de verwarmingsfunctie voor comfortabele warmte, terwijl de ontvochtigingsfunctie helpt bij het verminderen van overtollig vocht in vochtige omgevingen. Bovendien filteren mobiele airconditioners vaak stofdeeltjes en allergenen uit de lucht, wat de luchtkwaliteit verbetert en voordelig is voor mensen met ademhalingsproblemen of allergieën. 

Dus, of u nu de lucht in een ruimte wilt koelen, verwarmen, ontvochtigen, reinigen of verfrissen;  een mobiele airco komt het hele jaar van pas!

Verrijdbare airconditioners voor professionele toepassingen

Industrieel en professioneel koelen vraagt om een grote koelcapaciteit van een mobiele airco. De ruimtes waarin de airco wordt geplaatst zijn doorgaans namelijk groter. Daarbovenop komt er in veel bedrijfsruimtes extra warmte vrij door draaiende machines en processen. Hiermee stijgt de temperatuur in deze omgevingen natuurlijk ook. De verplaatsbare industriële airco's in het AirSain assortiment leveren een hoog koelvermogen tot wel 27 kW. Ze leveren voldoende koeling voor ruimtes waar veel warmte aanwezig is, én waar veel warmte vrij komt.

In industriële en professionele ruimtes is het aanleggen van een airco-installatie erg kostbaar. Mobiele airconditioners en spot coolers zijn direct te plaatsen waar de behoefte aan koeling groot is. Het snelle verplaatsen maakt de krachtige airconditioners aantrekkelijk voor bedrijven.

Mobiele airco advies nodig?

Bij AirSain begrijpen we dat het creëren van het ideale binnenklimaat essentieel is, of het nu gaat om een huiselijke omgeving of een professionele werkomgeving. Wat ons uniek maakt, is de jarenlange expertise die we meebrengen in de markt van mobiele airconditioners. Onze klanten variëren van particulieren die op zoek zijn naar verkoeling in kleine ruimtes, tot grote bedrijven die behoefte hebben aan een effectieve koeloplossing voor hun werkomgeving. Onze mobiele airco's zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van deze diverse klantenkring.

Bent u op zoek naar een energiezuinige airco, of misschien naar een mobiele airco met ventilatie en ionisatie? Treft u het liefst een combinatie van deze eigenschappen aan in één mobiele airco? Bij AirSain vindt u de ideale mobiele airco voor uw wens. De nieuwste portable airco's staan overzichtelijk voor u op een rij.

Ontvangt u graag extra hulp bij het maken van een keuze? Voor een vrijblijvend advies kunt u altijd contact met AirSain opnemen!