Mobiele Airco's

Sorteer op:

Een mobiele airco is snel en eenvoudig inzetbaar voor het koelen van een ruimte. Over het algemeen ervaren we een binnentemperatuur tussen 18 en 22 graden, in combinatie met een luchtvochtigheid van 50% als de ideale omstandigheden voor in huis. Bij deze temperatuur ontstaat een aangenaam binnenklimaat waarin we ons prettig voelen en het meest productief zijn.


Lees meer

Ruim assortiment mobiele airconditioners

Het grote voordeel van een mobiele airco is dat deze eenvoudig verplaatsbaar is. De airco-installatie is direct inzetbaar in de gewenste ruimte. U kunt hierbij denken aan een woonkamer of slaapkamer in huis, in een kantoor, winkel of andere werkomgeving. Ook worden mobiele airco's veelvuldig gebruikt in server- / computerruimtes.

Portable airconditioning is ideaal om aangename, koele omstandigheden te creëren op de door u gewenste locatie. Wij bieden een zeer ruim assortiment van mobiele airco's aan. Hierin kunt u terecht voor vele merken, waaronder Argoclima, Aspen, Bestron, Blaupunkt, Bimar, Carrier, Delonghi, Fral, Gree, Krone, Meaco, Olimpia Splendid, Sharp, Toyotomi, Vaco, Weltem en Wilms

Voor het koelen van een ruimte bedraagt het benodigde koelvermogen tussen de 30 en 50 Watt per kubieke meter (m3). Ook speelt de mate van isolatie van een ruimte een rol in het benodigde koelvermogen. Onze mobiele airco's beschikken over diverse koelcapaciteiten. Bij de verkoeling van grote productieruimtes bent u het meest gebaat bij een industriële airconditioner. Bent u op zoek naar verkoeling voor een ruimte in huis? Kies dan voor een mobiele airco met een wat lager koelvermogen. Bij elk van onze producten staat uitgelicht wat het koelvermogen is van desbetreffende airco. Zo maakt u altijd de juiste keuze!

Is een mobiele airco het hele jaar door te gebruiken?

Jazeker! Moderne mobiele airconditioners zijn uitgerust met meerdere functies zoals verwarming, ontvochtiging en luchtreiniging. Alleen verkoelen bij warm weer behoort ook tot de mogelijkheden. In dit geval kunt u met een standaard model airconditioner prima uit de voeten. De lucht verversen middels een ventilatiestand behoort ook vaak tot de mogelijkheden van het apparaat. 

Dus, of u nu de lucht in een ruimte wilt koelen, verwarmen, ontvochtigen, reinigen of verfrissen;  een mobiele airco komt het hele jaar van pas!

Verrijdbare airconditioners voor professionele toepassingen

Industrieel en professioneel koelen vraagt om een grote koelcapaciteit van een mobiele airco. De ruimtes waarin de airco wordt geplaatst zijn doorgaans namelijk groter. Daarbovenop komt er in veel bedrijfsruimtes extra warmte vrij door draaiende machines en processen. Hiermee stijgt de temperatuur in deze omgevingen natuurlijk ook. De verplaatsbare industriële airco's in het AirSain assortiment leveren een hoog koelvermogen tot wel 27 kW. Ze leveren voldoende koeling voor ruimtes waar veel warmte aanwezig is, én waar veel warmte vrij komt.

In industriële en professionele ruimtes is het aanleggen van een airco-installatie erg kostbaar. Mobiele airconditioners en spot coolers zijn direct te plaatsen waar de behoefte aan koeling groot is. Het snelle verplaatsen maakt de krachtige airconditioners aantrekkelijk voor bedrijven.

Mobiele airco advies

Bent u op zoek naar een energiezuinige airco, of misschien naar een mobiele airco met ventilatie en ionisatie? Het liefst treft u een combinatie van deze eigenschappen aan in één mobiele airco? Bij AirSain vindt u de ideale mobiele airco voor uw wens. De nieuwste portable airco's staan overzichtelijk voor u op een rij.

Ontvangt u graag extra hulp bij het maken van een keuze? Voor een vrijblijvend advies kunt u altijd contact met AirSain opnemen!