15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Kantoor Mobiele Zibro airconditioners
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 15 jaar expertise Oprecht advies

Mobiele Zibro airconditioners

QLima / Zibro mobiele airconditioners eenvoudig online kopen!

Vanaf 2014 is QLima de nieuwe merknaam voor Zibro

Mobiele airconditioning, ruim assortiment

Bij AirSain vindt u een ruim assortiment mobiele airco's. Zo heeft u bijvoorbeeld altijd keuze uit de nieuwste modellen QLima / Zibro airconditioners. De mobiele airconditioners van Zibro hebben een eigentijdse vormgeving en zijn uitgerust met een aantal functies en voorzieningen die bijdragen aan een optimaal binnenklimaat.

Mobiele airco Zibro P24

Deze portable airconditioner bezit een koelcapaciteit van 2.4 kW en behoort tot de groep mobiele airconditioners met energie efficiëntie klasse A. De mobiele airconditioning is uitgerust met het Zibro cooldown systeem waarmee het lage energieverbruik wordt gerealiseerd. Deze Zibro airco is voorzien van een gaasfilter en actief kool filter voor het verkrijgen van schone lucht. Een slanke airconditioner die maar weinig plaats inneemt!

Mobiele Airco Zibro P24

Deze Zibro P24 mobiele airco kan overal worden ingezet. De portable airconditioner verbruikt weinig energie en heeft een koelvermogen van 2,4 KW. Mobiele airconditioning voorzien van 'Cooldown' systeem en luchtfilters.

Prijs op aanvraag
Dit artikel is niet te bestellen. Neem contact met ons op voor een alternatief. Mail of bel ons op 0497-512164

Mobiele airco Zibro P229

Een verplaatsbare airco met een koelcapaciteit van 2.9 kW en een ontvochtigingscapaciteit van 35 liter per 24 uren. De verticale luchtuitlaat van deze mobiele airconditioner zorgt voor optimale verdeling van de koele lucht. Geen hinderlijke koude tocht, maar een gelijkmatig verdeelde luchtstroom in de hele ruimte. Deze mobiele airco van Zibro is uitgerust met het EVS-systeem - Effectief Ventilatie Systeem - dat garant staat voor optimale koeling van de binnenlucht. Naast koeling van lucht wordt met deze mobiele airconditioner ook luchtreiniging verkregen. De Sterionizer™ en het antibacterieel 3M™ HAF filter zorgen voor een goede luchtkwaliteit in de binnenruimte. Deze Zibro P229 airco is dus geschikt voor koelen, ontvochtigen en reinigen van binnenlucht.

Verplaatsbare Airco Zibro P229

Energiezuinige airconditioning met de mobiele airco Zibro P229 (Energieklasse A). De verplaatsbare airconditioner is voorzien van o.a. een verticale luchtuitlaat, Sterionizer, meervoudig filter en EVS-systeem. Deze compacte airco heeft een koelvermogen van 2.9 KW. Zibro airconditioners voorzien van het EVS-systeem bezitten een hoog koelrendement.

Prijs op aanvraag
Dit artikel is niet te bestellen. Neem contact met ons op voor een alternatief. Mail of bel ons op 0497-512164

Mobiele airco Zibro PH233, airconditioning met verwarming

Net als de Zibro P229 is deze mobiele airconditioner uitgerust met het EVS-systeem. De mobiele airco verbetert eveneens de luchtkwaliteit met behulp van de Sterionizer™ en het antibacteriële 3M™ HAF filter. Zibro PH233 bezit een koelcapaciteit van 3.3 kW en een verwarmingscapaciteit van 3.15 kW. Dus niet alleen koelen met deze airco maar ook verwarmen, ontvochtigen en lucht reinigen. Een ideale vorm van airconditioning voor in huis, kantoor, praktijk en werkplaats. De maximale ontvochtigingscapaciteit bedraagt maar liefst 40 liter per 24 uren. Net als Zibro P229 is deze airconditioner uitgerust met een 'automode'. De airco kiest in deze modus automatisch de juiste werking. Koelen bij een hoge temperatuur en verwarmen bij een lage temperatuur. Bij een temperatuur tussen 18°C en 25°C vindt ontvochtiging plaats.

Welke mobiele airco is voor u het meest geschikt? Voor extra informatie of online kopen van uw mobiele airconditioner zie: Mobiele airconditioning.

Mobiele Airconditioning Zibro PH 233

Behalve koelen kan mobiele airconditioner Zibro PH 233 uw ruimte ook verwarmen. Het Climate-control systeem van deze mobiele airco regelt automatisch het binnenklimaat. Mobiele airconditioning met verwarming voorzien van Cooldown systeem, Screen filter, 3M Filtrete filter, Actief koolfilter, timer en ionisator. Zibro airconditioners voorzien van het EVS-systeem bezitten een hoog koelrendement. De verplaatsbare airco heeft een vermogen van 3.3 KW

Prijs op aanvraag
Dit artikel is niet te bestellen. Neem contact met ons op voor een alternatief. Mail of bel ons op 0497-512164

Uw portable Zibro airco vindt u bij AirSain!

Zie ook

15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 15 jaar expertise Oprecht advies