Home Luchtkwaliteit Huis Oliegevulde radiator Een elektrische radiator kopen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Oliegevulde radiator Een elektrische radiator kopen

AIRSAIN VOOR UW ELEKTRISCHE RADIATOR!

Voordelen van een oliegevulde radiator

De oliegevulde radiator is een populaire elektrische kachel. De belangrijkste voordelen van een oliegevulde radiator zijn:

  • Veilig in gebruik
  • Verrijdbare kachel
  • Stralingswarmte en convectiewarmte
  • Geluidloos verwarmen
  • Goed regelbaar door thermostaat
  • Verkrijgbaar met diverse capaciteiten
  • Geen luchtverplaatsing met een ventilator
  • Elektrische kachel die gelijkmatig verwarmt

Een oliegevulde radiator heeft iets meer tijd nodig om een kamer warm te krijgen dan een ventilatorkachel. Dit hoeft zeker geen probleem te zijn, alleen even de kachel een paar minuten eerder aanzetten. Hier staat tegenover dat een oliegevulde radiator langer warm blijft dan een ander type elektrische kachel.

Delonghi oliegevulde radiatoren

Bij AirSain vindt u oliegevulde radiatoren van het merk Delonghi. Een Delonghi oliegevulde radiator heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De getoonde elektrische radiatoren verschillen in capaciteit. Het aantal verwarmingselementen verschilt per model radiator, namelijk 7, 9 of 12 stuks. Bij elke radiator staat vermeld voor hoeveel m2 of m3 de kachel voldoende warmte levert.

Bij Delonghi staan de ontwikkelingen niet stil. De verschillende modellen radiatoren leveren de warmte op eigen wijze. Een aantal radiatoren is speciaal ontworpen voor verbeterde warmte-afgifte. Met een dergelijke kachel wordt het vertrek sneller warm. Delonghi produceert oliegevulde radiatoren met verschillende verhoudingen stralingswarmte - convectiewarmte, en dat voor een aantrekkelijke prijs.

Een olieradiator is zo populair omdat het een robuuste kachel is die desondanks makkelijk verplaatsbaar is. De elektrische kachel levert zijn warmte constant en langdurig in een slaapkamer, woonkamer, studeerkamer, kantoor, schuur, garage, caravan of camper. De verrijdbare radiator is direct klaar voor gebruik. Uitgerust met beveiliging tegen omvallen en oververhitting is het bovendien een veilige kachel. Bij koud weer even de kachel naar de goede plaats rijden en genieten maar van de aangename warmte!

 

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen