Home Kantoor Ontvochtiging en luchtvochtigheid in huis en bedrijf
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Ontvochtiging en luchtvochtigheid in huis en bedrijf

Luchtontvochtigers en bouwdrogers

Vochtprobleem snel opgelost

Luchtontvochtigers, bouwdrogers, luchtdrogers. AirSain is hét juiste adres indien u te maken heeft met vochtproblemen in huis of op de werkplek. Op elke plaats waar de luchtvochtigheid te hoog is, kan een effectieve wijze van luchtontvochtiging plaatsvinden. De vochtigheid in een ruimte kan eenvoudig gecontroleerd worden met een vochtmeter. De grootte van de ruimte, de relatieve luchtvochtigheid en de temperatuur zijn mede bepalend voor de noodzakelijke wijze van ontvochtiging.

Bouwvocht verwijderen met een bouwdroger

Luchtdrogers die voornamelijk op bouwplaatsen worden ingezet noemt men bouwdrogers. Deze bouwdrogers zorgen voor een krachtige ontvochtiging in een omgeving met extreem vochtige omstandigheden. Het zijn robuuste ontvochtigers die tegen een stootje kunnen. Bouwdrogers verwijderen zeer effectief het bouwvocht uit nieuwbouwprojecten of panden die gerestaureerd worden. De luchtvochtigheid bereikt snel een acceptabele waarde waarbij geen vochtproblemen ontstaan. Vochtproblemen in huis is het laatste waar we op zitten te wachten. Laat staan vochtproblemen in een nieuw huis of huis dat juist een verbouwing heeft ondergaan.

Bouwdrogers en hygrometers

Indien u van plan bent een bouwdroger te kopen, bent u verzekerd van een zeer krachtige ontvochtiging. De relatieve luchtvochtigheid in de ruimte(n) daalt snel. In korte tijd is de vochtigheidsgraad van bouwmaterialen en andere voorwerpen in de ruimte tot een acceptabel niveau gedaald. Het verloop van de ontvochtiging kan nauwgezet bijgehouden worden met een vochtmeter. Deze vochtmeter, ofwel hygrometer, geeft aan als een relatieve luchtvochtigheid bereikt is waarbij geen vochtproblemen in huis ontstaan.

Luchtdrogers van de merken Argoclima, Cuoghi, DeLonghi, Dryfast, Ecor, Fral, Gree, Klimaluft, Meaco, Mitsubishi, Olimpia Splendid, Stadler Form, Stylies, Toyotomi, Trotec

U bent bij AirSain aan het juiste adres indien u overweegt een bouwdroger te kopen voor het verwijderen van bouwvocht. Het ruime assortiment bouwdrogers en ontvochtigers bevat altijd de meest geschikte luchtdroger voor uw situatie. AirSain is leverancier van luchtontvochtigers en bouwdrogers van Argoclima, Cuoghi, DeLonghi, Dryfast, Ecor, Fral, Fral industrie, Gree, Klimaluft, Klimaluft industrie, Meaco, Mitsubishi, Olimpia Splendid, Stadler Form, Stylies, Toyotomi en Trotec. Met name Fral en Klimaluft bieden een zeer uitgebreid assortiment ontvochtigers met uiteenlopende capaciteiten. De bouwdrogers zijn uitgevoerd met een metalen omkasting of een sterke industriële kunststof omkasting.

Bouwdroger of luchtontvochtiger kopen

Wie zoekt op internet ziet vaak ”bouwdroger te koop”. Het assortiment is echter vaak gering. Bij AirSain bent u er zeker van dat u een ontvochtiger koopt die geschikt is voor de droogklussen waarvoor de ontvochtiger bedoeld is. Gedegen advies en snelle service zorgen ervoor dat u snel kunt starten met de krachtige ontvochtiging. De vochtigheidsgraad daalt snel tot de wenselijke waarde. Indien de relatieve luchtvochtigheid aanzienlijk wordt verlaagd, worden vochtproblemen tot stilstand gebracht. Het overschot aan bouwvocht is niet langer aanwezig en kan niet langer zorgen voor aantasting van materialen en voorwerpen.

Vaste ontvochtigers voor krachtige ontvochtiging

Behalve in huis zien we ook graag dat de luchtvochtigheid op de werkplek onder controle is. De luchtvochtigheid in grote gebouwen met vochtige bedrijfsprocessen of vochtige opslagomstandigheden is vaak te hoog. Door slechte isolatie van grote bedrijfspanden is vaak een overdaad aan condensvocht aanwezig. Voor het waarborgen van een juiste vochtigheid zijn krachtige ontvochtigers noodzakelijk. Industriële luchtontvochtigers van Fral en Klimaluft verwijderen zelfs tot 2960 liter vocht per dag uit een ruimte. Natuurlijk zijn ook vaste ontvochtigers met een kleinere capaciteit beschikbaar. Waar in kleinere ruimten gebruik kan worden gemaakt van een compacte luchtontvochtiger of bouwdroger, dient voor deze schaalgrootte één of meerdere vaste ontvochtigers te worden geïnstalleerd.

Automatische luchtontvochtiging met een hygrostaat

Indien gewenst kunnen de ontvochtigers aangestuurd worden door hygrostaten (regulerende hygrometers) zodat u geen omkijken heeft naar het gehele systeem van luchtontvochtiging. De krachtige luchtdrogers zijn zelfregulerend en via vaste leidingen wordt het overschot aan vocht uit de ruimte afgevoerd. Het onder controle houden van de luchtvochtigheid is van groot belang voor een correct verloop van productieprocessen, kwaliteit van grondstoffen en eindproducten, én het voorkomen van vochtschade aan gebouwen, machines en goederen.

Kleine ontvochtiger of grote luchtontvochtiger?

Of u nu op zoek bent naar ontvochtigers voor het verlagen van de luchtvochtigheid in huis of voor ontvochtigers op een grotere locatie, AirSain is uw partner in luchtontvochtiging. Voor ontvochtiging in huis, kantoor, appartement, kelder, garage, caravan en boot vindt u een geschikte luchtontvochtiger. Maar ook voor ontvochtiging van een vochtige kruipruimte, verwijderen van bouwvocht en ontvochtiging van grote bedrijfspanden en opslagplaatsen vindt u de geschikte ontvochtigers. Voor elk wenselijk niveau van luchtontvochtiging is een geschikte ontvochtiger verkrijgbaar. Ontvochtigers van Dryfast, DeLonghi, Fral, Gree en Klimaluft staan garant voor een krachtige ontvochtiging zodat de relatieve luchtvochtigheid snel op gewenst niveau is.

Voor het kopen van een kleine luchtontvochtiger, bouwdroger of krachtige vaste ontvochtiger vindt u op de website het uitvoerige assortiment. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact opnemen met AirSain. Deskundig advies op maat laat uw vochtproblemen tot het verleden behoren.

Meer lezen over luchtvochtigheid verlagen?

AirSain voor een riant assortiment luchtdrogers, bouwdrogers en vaste ontvochtigers!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies