20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Nieuws Ontvochtiging in koelcel en koude productieruimte
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Ontvochtiging in koelcel en koude productieruimte

AIRSAIN VOOR UW INDUSTRIE LUCHTONTVOCHTIGER!

Luchtvochtigheid verlagen in koude ruimte met luchtontvochtiging

Ijsafzet, hoge energiekosten, kwaliteitsverlies van producten. U herkent het direct, de gevolgen van een te hoge luchtvochtigheid in koelcellen en koude productieruimten. Vocht uit de lucht verwijderen in een koude omgeving is noodzakelijk om problemen door vocht te voorkomen. Krachtige luchtontvochtigers bieden uitkomst in deze koude omstandigheden.

Sterke luchtontvochtigers verwijderen grote hoeveelheden vocht

AirSain heeft een uitgebreid assortiment krachtige ontvochtigers voor grote ruimtes. U kunt hierbij denken aan ontvochtigers voor magazijnen, productieruimten, koelcellen, opslagloodsen. De grote, vaste ontvochtigers van Fral en Klimaluft zijn in staat tot verwijdering van maar liefst 2960 liter vocht per dag uit een ruimte van 11.500 m2. De Fral ontvochtigers met Hot Gas en D-frost zijn geschikt voor luchtontvochtiging bij lage temperaturen.

Vochtbestrijding in koelcel en koude productieruimte

De meeste luchtontvochtigers zijn uitgerust met een instelbare hygrostaat zodat u de gewenste luchtvochtigheid eenvoudig kunt instellen. Voor ontvochtiging bij lage temperaturen zijn diverse luchtontvochtigers uitgerust met een ontdooi-voorziening zodat ook onder moeilijke omstandigheden probleemloze ontvochtiging gegarandeerd is. Deze ontdooi-functie maakt effectieve ontvochtiging vanaf het vriespunt mogelijk. Het vochtgehalte van de lucht in koelcellen en gekoelde productieruimten wordt door luchtontvochtiging onder controle gehouden. Schade door inwerking van vocht aan het gebouw, inboedel en producten wordt voorkomen. IJsafzetting wordt tegengegaan door de krachtige werking van deze luchtontvochtigers met ontdooi-functie.

Ontvochtigen van gekoelde ruimten

Voor het ontvochtigen van één of meerdere ruimten met een temperatuur tussen 0 en 7°C volstaat een luchtontvochtiger die uitgerust is met een Heet Gas Module. Deze voorziening garandeert een storingsvrije ontvochtiging bij dergelijke lage temperaturen in de ruimte. Het maakt de ontvochtigers geschikt voor het verlagen van de luchtvochtigheid in koelcellen, productieruimten, opslagplaatsen, overslagstations, loodsen en magazijnen voor bijvoorbeeld opslag/overslag van bloemen, groenten, fruit en overige levensmiddelen.

Het gehele jaar door, maar vooral tijdens de vochtige maanden is het belangrijk vochtoverlast in dergelijke opslagplaatsen te voorkomen. Condensatie en aanvriezing van vocht kan naast hinder ook aanzienlijke schade veroorzaken. Industriële luchtontvochtiging draagt in elk bedrijf bij aan het verbeteren van de klimaatomstandigheden.

Luchtontvochtiging: informatie en advies

Effectieve ontvochtiging voorkomt vervelende vochtproblemen die hersteld moeten worden. Elk vochtprobleem is er een te veel als u weet dat voorkoming ervan eenvoudig is. Op zoek naar de geschikte ontvochtiger? U krijgt naar wens uitgebreid advies op maat! Uw specifieke ruimte verdient de aandacht van de deskundigheid van AirSain. Welke luchtontvochtiger is geschikt? Vraag gerust vrijblijvend advies over de mogelijkheden van luchtontvochtiging. 

AirSain voor ontvochtiging!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Niet alleen een zeer uitgebreide keuze maar ook top producten”
Bert V.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies