20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

Ozongeneratoren

Sorteer op:

Een ozongenerator maakt grote hoeveelheden ozon aan voor snelle neutralisatie van stank en geuren. Ozon zorgt voor verbranding van stank en geur. Ozonreiniging is ideaal voor het verwijderen van rooklucht en brandlucht, en voor diverse andere nare geuren zoals geur van huisdieren, vochtgeur, afvalgeur, schimmelgeur, rioollucht en toiletgeur. Stankbestrijding en verwijdering van geuren is effectief met een krachtige ozonreiniger!


Lees meer

Stank en geuren snel neutraliseren

Stank verwijderen is eenvoudig met een krachtige ozongenerator. Ideaal voor ozonreiniging in kleine ruimtes, maar ook in een zeer grote ruimte. Een ozongenerator is eenvoudig en snel inzetbaar. Na calamiteiten met brandschade en waterschade zorgt een ozonreiniger voor een snelle sanering van de ruimte. Een vervelende geur of stank zoals roet- en schimmelgeuren worden snel geneutraliseerd uit bijvoorbeeld vloerbedekking, meubelen en linnengoed. Optimale stankverwijdering en geurbestrijding met deze ozonreinigers.

Toepassingen van ozongeneratoren

Ozongeneratoren worden ook ingezet voor ozonbehandeling in auto's, caravans en boten. Stankoverlast behoort snel tot het verleden dankzij krachtige ozonreiniging. Ventilatiesystemen, airconditioning en overige luchtbehandelingssystemen zijn na een ozonbehandeling weer vrij van nare geuren. Rooklucht, geur van huisdieren, vochtgeur, afvalgeur, schimmelgeur, rioollucht, toiletgeur, een ozongenerator verwijdert hinderlijke geuren snel.

Let op! Tijdens de werking van een ozongenerator / ozonreiniger mag de ruimte niet betreden worden.