Ozongeneratoren

Sorteer op:

Een ozongenerator maakt grote hoeveelheden ozon aan voor snelle neutralisatie van stank en geuren. Ozon zorgt voor de verbranding van stank en geur. Ozonreiniging is hierdoor ideaal voor het verwijderen van rooklucht en brandlucht, en voor allerlei andere nare geuren zoals geur van huisdieren, vochtgeur, afvalgeur, schimmelgeur, rioollucht en toiletgeur. Pak stankbestrijding en verwijdering van geuren effectief aan met een krachtige ozonreiniger!


Lees meer

Stank en geuren snel neutraliseren

Stank verwijderen is eenvoudig met een krachtige ozongenerator. Deze ozonreiniging is geschikt voor zowel kleine als grotere ruimtes. Een ozongenerator is eenvoudig en snel inzetbaar. Na calamiteiten met brandschade en waterschade zorgt een ozonreiniger voor een snelle sanering van de ruimte. Vervelende geuren of stank zoals roet- en schimmelgeuren worden snel geneutraliseerd uit bijvoorbeeld vloerbedekking, meubelen en linnengoed. Kies voor optimale stankverwijdering en geurbestrijding met een ozonreiniger!

Toepassingen van ozongeneratoren

Ozongeneratoren kunnen ingezet worden voor ozonbehandeling in auto's, caravans en boten. Stankoverlast behoort snel tot het verleden dankzij krachtige ozonreiniging. Ventilatiesystemen, airconditioning en overige luchtbehandelingssystemen zijn na een ozonbehandeling weer vrij van nare geuren. Rooklucht, geur van huisdieren, vochtgeur, afvalgeur, schimmelgeur, rioollucht, toiletgeur; een ozongenerator verwijdert hinderlijke geuren snel.

Een ozongenerator verwijdert vieze geuren uit moeilijk te behandelen materialen zoals meubelstof, vitrage, tapijten, linnengoed en autobekleding. De stoffering is kwetsbaar waardoor intensief reinigen niet mogelijk is zonder de stof te beschadigen of kleuren te doen verbleken. Een ozongenerator verwijdert geuren zonder de stoffering aan te tasten. Ozonreiniging werkt namelijk ontgeurend tot diep in de vezels zodat stoffen weer fris ruiken, zelfs bij de zwaarste verontreinigingen.

De sterke ozon luchtreinigers verwijderen stank op plaatsen waar een andere oplossing niet mogelijk is. Regelmatig reinigen met behulp van chemische middelen zou te tijdrovend zijn en bovendien belastend voor het milieu. Ozonreiniging doet vieze geuren afbreken in ruimtes waar afvalresten aanwezig zijn, waar vuile was wordt opgeslagen, in toiletgebouwen of in ruimtes waar bedrijfsprocessen stank veroorzaken.

Geurproblemen behandelen

Wil je het interieur van auto's, campers en caravans verfrissen? Autopoetsbedrijven maken al langere tijd dankbaar gebruik van de sterke ozongeneratoren. Schoonmaakdiensten reinigen kamers in hotels en appartementen waar bij hevige vervuiling een ozonreiniger wordt ingezet. Dit zijn slechts twee voorbeelden van omgevingen waar ozongeneratoren een oplossing bieden voor moeilijk te behandelen geurproblemen. In elke ruimte waar om hardnekkige stank- en geurverwijdering gevraagd wordt, bieden ozongeneratoren uitkomst.

Let op! Tijdens de werking van een ozongenerator / ozonreiniger mag de ruimte niet betreden worden. Een ozongenerator met automatische ozonvernietiging verwijdert eventuele restanten ozon.  De ruimte is dan na een korte periode van omstreeks 15 minuten na ozonreiniging weer te betreden. Het resultaat is een schone ruimte, vrij van ongewenste geuren.

Advies bij ozongeneratoren

Bent u op zoek naar een ozongenerator voor een specifieke toepassing, maar komt u er niet uit welk model het meest geschikt is? Schroom dan niet om contact op te nemen met AirSain. Onze experts helpen u graag met een passend advies.