18 en 19 augustus zijn wij telefonisch niet bereikbaar. U dient er momenteel rekening mee te houden dat de bezorging van uw bestelling mogelijk langer duurt dan dat u van ons gewend bent.
15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Merken PNL
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 15 jaar expertise Oprecht advies

PNL

PNL Systems Washroom is Europa's toonaangevende leverancier van geuren en dispensers met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van producten voor commercieel gebruik in toiletruimtes. Het merk PNL Systems biedt daarnaast hygiëneproducten voor particulieren en bedrijven. Van toilethygiëne tot insectenbestrijding, alles voor optimaal verzorgde faciliteiten.

Lucht verfrisser
Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

PNL Systems luchtverfrissers

Een PNL luchtverfrisser: duurzaam, stijlvol en handig. De luchtverfrisser is uitgerust met een timer en led-signalering. De toiletverfrisser heeft een instelbare spray-interval zodat luchtverfrissing plaatsvindt zo vaak als u dat wenst.

Plaats PNL luchtverfrissers in toiletten, toiletruimtes, kleedlokalen, sanitaire gebouwen, badkamers en wasruimtes voor het behouden van een frisse geur. De luchtverfrissers zorgen tevens voor hygiëne in een woning, kantoor, hotel, restaurant, bar, B&B of kantine.