Home Alle Merken Portacool
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Portacool™

Portacool™ mobiele Bio Coolers begint in 1990 met het aanbieden van de eerste versie van een biocooler, ontworpen om op economische wijze verplaatsbare koeling te kunnen realiseren. Meer dan dertig jaar later positioneert het bedrijf zich als een wereldleider op het gebied van draagbare verdampingskoelapparatuur dankzij de constante groei en de voortdurende uitbreiding van zijn productlijnen, met distributeurs in de VS (50 staten van de VS) en wereldwijd (in 56 landen).

Portacool™ Luchtkoelers

Portacool™ Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Portacool™ Oude producten (niet te bestellen)

Portacool™, overal waar koeling nodig is

Portacool™ mobiele luchtkoelers hebben bewezen zeer effectief in onbeperkte toepassingen te zijn, variërend van landbouw en tuinbouw toepassingen, productie, industrie, het bedrijfsleven, entertainment, sport, thuis, en hobby. Overal waar koeling nodig is en traditionele airconditioning onpraktisch of onbetaalbaar is. Met een sterk netwerk van distributeurs blijft Portacool™ zijn wereldwijde horizon verbreden.

Overal waar behoefte aan koeling is, en reguliere airco-installaties niet te realiseren of economisch niet verantwoord zijn, wordt met Portacool™ industriële luchtkoelers opzienbarende resultaten behaald. De inzetbaarheid is direct, op elke plaats in een bedrijfspand, werkplaats, agrarisch bedrijf of omgeving in de buitenlucht. Snel inzetbaar, verplaatsbaar, krachtige koeling, onderhoudsarm, Portacool™ luchtkoelers hebben zich al bewezen in een breed scala aan toepassingen.

  • Land- en tuinbouw: loodsen, schuren, werkplaatsen, inpakruimtes, kassen
  • Industriële bedrijven: productieruimtes, magazijnen, technische ruimtes, montagehallen
  • Commerciële bedrijven: winkelcentra, groothandels, vergaderzalen, feestgelegenheden
  • Entertainment-industrie: filmsets, theaters, bioscopen, concertzalen
  • Recreatie- en sport: golfbanen, voetbalstadions, sportzalen, fitnessruimtes, circuits
  • Horeca: terrassen, tenten, evenementen, markten

Portacool heeft met haar Portacool Jetstream™ modellen een grote keuze aan mobiele verdampingskoelers voor kleine ruimtes en voor grote ruimtes. Ook waar aanvullende eisen worden gesteld op het gebied van explosieveiligheid en brandveiligheid heeft Portacool een passende oplossing: een Portacool™ Hazardous Location luchtkoeler.

Portacool Jetstream™ luchtkoelers

Portacool Jetstream™ verdampingskoelers leveren krachtige koeling in werkomgevingen en op tal van andere plaatsen. Industriële luchtkoeling met Portacool Jetstream™ draagt bij aan het welbevinden, productiviteit en ontspanning van werknemers. Klanten en bezoekers ervaren een aangename sfeer op een event. Wanneer de temperaturen stijgen, zorgen Jetstream™ luchtkoelers dat de omstandigheden comfortabel blijven, ze voorkomen klachten door hitte op uw bedrijf.

Portacool Jetstream™ luchtkoelers zijn populair op de bedrijfsvloer van talrijke sectoren. De kracht en robuustheid zijn belangrijke eigenschappen waardoor Jetstream™ luchtkoelers de weg naar het bedrijfsleven vinden. Andere toepassingen van Portacool Jetstream™ biocoolers zijn: werkplaatsen en showrooms voor auto's, motoren, campers, caravans,  jachten en trucks, hangars, agrarische bedrijfsruimtes en evenementenhallen.

Portacool™ Hazardous Location luchtkoeler

Worden extra eisen aan apparaten gesteld door aanwezigheid van brandbare stoffen of andere gevaarlijke stoffen? Een Portacool™ Hazardous Location luchtkoeler is vonkveilig uitgevoerd doordat elektrische componenten afgeschermd zijn. Zelfs op plaatsen met veiligheidsrisico's kan Portacool™ de nadelige invloed van hitte wegnemen! Het is de perfecte luchtkoeler voor de chemische industrie, raffinaderijen, overslagstations, brandstofdepots, overal waar opslag of verwerking van brandbare stoffen tot beperkte mogelijkheden leiden.

Portacool™, het bedrijf

Portacool, LLC is in de Verenigde Staten gevestigd in Center, Texas. Het bedrijf is gelegen in de prachtige pijnboombossen van Oost-Texas - 150 mijl ten zuidoosten van Dallas, 120 mijl ten noordoosten van Houston en 17 mijl ten westen van de Louisiana grens. De kleine stad Center heeft nog steeds de uitstraling en gastvrijheid van de oorspronkelijke gemeenschap. Grote bedrijven zoals Portacool™ hebben een belangrijke bijdrage aan de modernisering van de stad geleverd door gebonden te blijven aan de regio. De sterke groei en blijvende aanwezigheid van Portacool™ heeft de leefbaarheid en ontwikkeling van Center ondersteund.

Portacool™ heeft als doel werknemers te beschermen tegen hitte op de bedrijfsvloer, en daarmee productiviteit en kwaliteit te verbeteren. Bij evenementen en andere gelegenheden streeft Portacool™ naar aangename, representatieve omstandigheden. De mogelijkheden van Portacool™ mobiele verdampingskoelers zijn eindeloos, de toepassingen lopen uiteen: industrie, evenementen, horeca, land- en tuinbouw, technische afdelingen, sportgelegenheden. Koel overal, en wanneer u dat wenst!