15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Merken Portacool
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 15 jaar expertise Oprecht advies

Portacool™

Portacool™ mobiele Bio Coolers begint in 1990 met het aanbieden van de eerste versie van een biocooler, ontworpen om economische redenen. Vijfentwintig jaar later, is het bedrijf in een constante groei en verdere expansie in productlijnen en gepositioneerd als een wereldleider in de mobiele biocoolers en doet zaken met distributeurs over de gehele wereld.

Portacool™: Luchtkoeler

Portacool™: Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Portacool™: Oude producten (niet te bestellen)

Portacool™ mobiele luchtkoelers, onbeperkt in toepassingen

Portacool, LLC geselecteerd in Center, Texas, genesteld in de prachtige pijnboombossen van Oost-Texas - 150 mijl ten zuidoosten van Dallas, 120 mijl ten noordoosten van Houston en 17 mijl ten westen van de Louisiana grens - deze kleine stad heeft nog steeds de look, feel en de gastvrijheid van de oorspronkelijke gemeenschap.Toch heeft de stad zijn modernisering grotendeels te danken aan de productie en de technologische vooruitgang van bedrijven als Portacool™ door Center als haar locatie te kiezen.

Overal waar koeling nodig is

Portacool™ mobiele luchtkoelers hebben bewezen zeer effectief in onbeperkte toepassingen te zijn, variërend van landbouw en tuinbouw toepassingen, productie, industrie, het bedrijfsleven, entertainment, sport, thuis, en hobby. Overal waar koeling nodig is en traditionele airconditioning onpraktisch of onbetaalbaar is. Met een sterk netwerk van distributeurs blijft Portacool zijn wereldwijde horizon verbreden.