Home Luchtkwaliteit Huis Professionele luchtbevochtigers Venta LW80 en LW82
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Professionele luchtbevochtigers Venta LW80 en LW82

Grote bevochtigers voor woning, appartement, kantoor, bedrijf

Luchtbevochtigers Venta LW80 en Venta LW82 voor grote ruimten

Voor het bevochtigen van grote ruimten beschikt Venta over de professionele luchtbevochtigers / luchtreinigers Venta LW 80 en Venta LW 82. Beide krachtige luchtwassers zijn in staat om in een ruimte van 320 m2 de luchtvochtigheid op een aangenaam niveau te brengen. Droge lucht wordt efficiënt bestreden met behulp van deze Venta krachtpatsers! Venta LW82 kan bovendien direct op de waterleiding en afvoerleiding aangesloten worden. U heeft op deze wijze geen omkijken naar de bevochtiging en luchtreiniging. Vers water wordt automatisch bijgevuld en reiniging vindt eveneens automatisch plaats.

Grote luchtbevochtigers voor bevochtiging in kantoren, appartementen, grote woonvertrekken, bedrijven

Venta LW80 en Venta LW82 zijn uitermate geschikt voor bevochtiging en luchtreiniging van onder andere grote woningen en grote appartementen met aaneengesloten ruimten. Een voorwaarde is dat de doorgangen open zijn zodat een luchtstroom door de gehele woning of het appartement mogelijk is. Deze twee krachtige bevochtigers van Venta worden ook vaak geplaatst in kantoren. Zelfs gehele kantoorverdiepingen kunnen van frisse lucht met een juiste luchtvochtigheid voorzien worden. Vooral in een kantooromgeving kan droge lucht veel hinder veroorzaken. Droge lucht gecombineerd met luchtverontreinigingen zoals tonerstof en ander fijnstof is zeer irriterend voor ogen, neus, keel en longen. Venta luchtbevochtigers dragen bij aan een goede gezondheid voor uzelf en uw medewerkers. Venta LW80 en Venta LW82 zijn zer geschikt voor professionele / industriële luchtbevochtiging.

Hoe werkt een Venta luchtbevochtiger

Venta luchtreinigers bevochtigen de lucht door middel van verdamping van koud water. Een schijvenpakket draait continu door het waterreservoir. De roterende schijven worden bevochtigd door vers, koud water. Aangezogen, verontreinigde kamerlucht wordt door het schijvenpakket gevoerd. De lucht wordt hierdoor gewassen. Vuildeeltjes zoals stof blijven achter in de Venta luchtreiniger. Tegelijk neemt de gereinigde lucht vocht op voordat het de luchtwasser verlaat. Het resultaat is frisse lucht met voldoende vocht in uw ruimte. Droge, verontreinigde lucht wordt omgezet in schone lucht met een prima luchtvochtigheid. Venta, luchtbevochtigers zonder filter! Geen filters die periodiek vervangen moeten worden. Een Venta luchtbevochtiger heeft een royaal schijvenpakket dat het vocht perfect in de ruimte verspreid.

Venta luchtbevochtiger en luchtreiniger tegen verkoudheid, griep, hoest

Droge lucht helpt verkoudheid, griep en kriebelhoest in de hand. De slijmvliezen zijn uitgedroogd en verliezen daardoor een deel van de beschermende functie voor de luchtwegen. Een luchtbevochtiger / reiniger van Venta gaat de strijd met verkoudheid, hoest en griep aan door enerzijds de lucht te bevochtigen en anderzijds de lucht te ontdoen van verontreinigingen. Een bevochtiger / luchtreiniger van Venta verzacht de luchtomstandigheden in een ruimte en bieden daarmee verlichting voor slijmvliezen, luchtwegen en huid.

Venta luchtbevochtiger / luchtreiniger tegen droge ogen, hoofdpijn, vermoeidheid

Droge lucht is erg vermoeiend. Vooral in een kantoor is een lage luchtvochtigheid erg hinderlijk. Vooral tijdens beeldschermwerk zijn hoofdpijn en prikkende ogen vaak gehoorde klachten als de luchtvochtigheid te laag is. Vermoeidheid en problemen met concentreren komen niet veel later om de hoek kijken. Venta luchtbevochtigers voorzien de lucht constant van voldoende vocht. Hinderlijke gezondheidsklachten blijven achterwege, dit komt ten goede aan de sfeer en prestaties op de werkvloer.

Lucht bevochtigen zonder risico op te veel vocht in de lucht

Overbevochtiging is met een Venta luchtreiniger / bevochtiger niet mogelijk. Koudwaterverdamping is een natuurlijk proces. Bij het bereiken van een vochtevenwicht in een ruimte zal de lucht niet meer vocht opnemen. In tegenstelling tot geforceerde luchtbevochtiging kunnen Venta bevochtigers geen hinderlijke condensatie door overbevochtiging veroorzaken. De Venta luchtwassers veroorzaken evenmin een witte kalkneerslag op vloeren en meubilair in het vertrek. Het kalk afkomstig uit water blijft in de bevochtiger achter op de roterende schijven. Tijdens de periodieke reiniging met Venta reiniger wordt dit kalk eenvoudig uit de luchtwasser verwijderd.

Venta luchtwassers ideaal voor langdurige bevochtiging

Een Venta luchtreiniger behoudt een stabiele, aangename luchtvochtigheid in elke ruimte. Venta luchtreinigers zijn uitermate geschikt voor langdurige, aaneengesloten luchtreiniging en luchtwassing. De mogelijkheid tot een lange bevochtigingsperiode maakt Venta luchtreinigers zeer geschikt voor bevochtiging van woningen en kantoren. Het lage geluidsniveau, het geringe energieverbuik en weinig vraag naar onderhoud maakt een Venta bevochtiger tot een van de meest populaire luchtbevochtigers die verkrijgbaar is.

Welke luchtreiniger is geschikt voor u?

Goede bevochtiging en luchtreiniging op de werkplek voorkomt gezondheidsklachten. Een Venta reiniger behoudt eenvoudig de juiste luchtvochtigheid thuis en in kantoren. Welke bevochtiger is geschikt voor u? De Venta LW80 bevochtiger is geschikt voor bevochtiging en reiniging van lucht in grote ruimten en bovendien eenvoudig verplaatsbaar. Professioneel luchtbevochtiger Venta LW82 verzorgt automatische luchtbevochtiging in dezelfde grote ruimten. Deze bevochtiger kan worden aangesloten op de waterleiding en een afvoer. Bijvullen van water en afvoeren van spoelwater is volledig automatisch. Ideaal voor luchtbevochtiging zonder omkijken. Bij AirSain vindt u het complete aanbod Venta luchtbevochtigers.

Voor meer informatie of bestellen zie:

Luchtwasser Venta LW80 voor bevochtiging van een grote ruimte.

Professioneel / industrieel Luchtwasser Venta LW82 voor volautomatische bevochtiging van een grote ruimte.

AIRSAIN VOOR UW PROFESSIONELE LUCHTBEVOCHTIGER!

TOP bevochtiging!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen