Professionele luchtbevochtigers

Sorteer op:

Grote luchtbevochtigers met een hoge capaciteit voor grotere ruimtes met een te lage luchtvochtigheid. Deze professionele / industriële luchtbevochtigers zijn zowel geschikt voor particulieren als bedrijven en kantoren. Deze bevochtigers nemen u veel werk uit handen omdat ze nagenoeg volledig "stand alone" kunnen werken. De automatische luchtbevochtigers kunnen op een waterleiding worden aangesloten.


Lees meer

Automatische bevochtiging voor professioneel gebruik

Met automatische, industriële luchtbevochtiging blijft de luchtvochtigheid in de ruimte onder controle zonder dat u omkijken naar het systeem heeft. De luchtbevochtigers kunnen op een waterleiding worden aangesloten, handmatig bijvullen van water is hierdoor niet nodig. AirSain heeft een ruim assortiment luchtbevochtigers voor professioneel / industrieel gebruik.

Toepassingen van professionele luchtbevochtigers

Luchtbevochtigers met een vaste aansluiting op de waterleiding worden vaak ingezet in grote ruimtes ter voorkoming van droogteschade aan het interieur. Door een lage luchtvochtigheid kan immers ernstige schade ontstaan aan bijvoorbeeld houten vloeren, laminaatvloeren, meubelen, kunstwerken, schilderijen, muziekinstrumenten. Veel voorkomende toepassingen van deze bevochtigers zijn: woning, appartement, vakantiehuis, interieurbedrijf, winkel (o.a. muziekinstrumenten), museum, kunstgalerie, meubelzaak, opslagruimte, magazijn en industrie.

Het binnenmilieu verbeteren

De vaste luchtwassers dragen sterk bij aan het verbeteren van het welzijn van mensen in het binnenmilieu. Door een goede luchtvochtigheid ervaart men minder gezondheidsklachten als droge ogen, hoofdpijn, verstopte neus, huidklachten, vermoeidheid en een geïrriteerde keel. De productiviteit en het welbevinden van mensen neemt sterk toe.

Grote luchtbevochtigers voor professioneel gebruik zijn uitermate geschikt voor een kantoor, woonvoorziening, verzorgingstehuis, ziekenhuis, sportschool, fitness- en wellness center. Statische elektriciteit kan worden verminderd in een computerruimte en serverruimte. Luchtbevochtiging kent vele voordelen, zowel in huis als op het werk.

Ontdek de mogelijkheden van professionele bevochtigers

Deze krachtige, vaste bevochtigers bieden u tal van voordelen. De luchtbevochtigers zijn geschikt voor industrieel en professioneel gebruik. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van deze bevochtigers. AirSain is expert in bevochtigen, onze medewerkers geven u deskundig advies. Eén of meerdere grote luchtbevochtigers kopen? Ontdek de mogelijkheden van industriële luchtbevochtiging!