Home Nieuws Professionele luchtreiniger kopen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Professionele luchtreiniger kopen

AIRSAIN VOOR UW LUCHTREINIGER!

Professionele luchtreinigers Blueair Pro

Luchtreinigers uit de Blueair Pro Serie zijn geschikt voor grondige luchtreiniging in grotere ruimten in de medische sector, food industrie en in de dienstverlenende sector. In een ruimte waar dagelijks veel mensen verblijven of waar luchtreiniging belangrijk is voor een hygiënische omgeving, blijft schone lucht behouden dankzij deze luchtreinigers - ontsmetters. De Professionele luchtreinigers zijn uitermate geschikt voor het reinigen van de lucht in bijvoorbeeld een kantoor, vergaderruimte, wachtruimte, behandelkamer, praktijkruimte of laboratorium. Maar ook in ruimten in openbare gebouwen zoals een ziekenhuis en school zijn deze luchtreinigers in staat om de lucht fris te houden, ondanks het grote aantal mensen dat doorgaans in dergelijke ruimten aanwezig is.

Compacte Blueair Pro luchtreinigers: Hepa Particle filter of Hepa Smokestop filter

Speciaal voor professionele toepassingen biedt Blueair een drietal professionele luchtreinigers, namelijk Blueair Pro M, Blueair Pro L en Blueair Pro XL. De luchtreinigers hebben een eenvoudige bediening, niet voor niets luidt de slogan: Clean Air? It's simple: 'Just Press the Button...'. De Blueair Pro luchtreinigers vragen weinig onderhoud voor een storingsvrije werking. Enkel het periodiek wisselen van filters volstaat voor grondige reiniging van de lucht.

Ondanks de hoge capaciteit voor luchtreiniging zijn Blueair Pro luchtreinigers zeer compact. Het bijzonder efficiënte HEPA Smokestop filter verwijdert microscopisch kleine verontreinigingen uit de lucht zoals stof, fijnstof, huisstofmijt, allergenen van huisdieren, pollen, bacteriën, virussen, schimmels, geuren, VOC's en andere chemische luchtjes, maar ook sigarettenrook en kookluchtjes indien de toepassing daarom vraagt.

Blueair Pro luchtreinigers zorgen voor optimale hygiëne in werkomgevingen. De prestaties van deze reinigers liggen hoger ten opzichte van andere luchtreinigers in dezelfde prijsklasse (CADR waarden van Blueair Pro XL: CADR Pollen: 1.530 m3 / uur, CADR Tabaksrook: 1.360 m3 / uur, CADR Stof: 1.615 m3 / uur). De professionele Blueair luchtreinigers hebben de hoogste airflow efficiëntie, produceren weinig geluid en hebben een zeer laag energieverbruik! Voor extra grondige reiniging van geuren kunnen Blueair luchtreinigers worden voorzien van een extra Carbon+ filter.

Professionele luchtreinigers. Eenvoudig bestellen, advies en informatie

De luchtreinigers van Blueair kunt u eenvoudig online kopen bij AirSain. Natuurlijk is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Airsain. Heeft u vragen over de mogelijkheden van luchtreiniging in uw ruimte? De medewerkers van Airsain geven u graag passend advies.

AirSain voor uw professionele luchtreiniger!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen