Home Luchtkwaliteit Tabaksrook Rook verwijderen met Blueair Smokestop luchtreinigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Rook verwijderen met Blueair Smokestop luchtreinigers

Smokestop rook luchtreinigers van Blueair

Hinder van sigarettenrook

Rook van sigaretten en andere tabaksproducten is een zeer complexe samenstelling van diverse stoffen die een vieze geur veroorzaken. Deze geurstoffen bevinden zich niet alleen in de omgevingslucht, maar worden ook opgenomen door vloeren, wanden en meubilair in een ruimte. Gedurende een lange periode blijven deze materialen geurstoffen en andere schadelijke bestanddelen afgeven aan de lucht in een ruimte. Hierdoor blijft geuroverlast in een ruimte gedurende een lange periode bestaan nadat men in de ruimte heeft gerookt.

Sigarettenrook / tabaksrook verwijderen

Sigarettenrook bevat rookstoffen die vrijkomen bij de verbranding van tabak. Deze rookstoffen worden niet alleen door de roker geïnhaleerd, maar ook andere mensen die zich in dezelfde ruimte bevinden ademen de rookstoffen in. Tabaksrook is een samenstelling van vele tientallen schadelijke stoffen. Een Blueair Smokestop luchtreiniger is in staat om het merendeel van deze schadelijke stoffen uit de ruimte te verwijderen door gebruik te maken van zeer goede filters in combinatie met ionisatie. Naast het veroorzaken van stankoverlast is alom bekend dat sigarettenrook tot ernstige gezondheidsproblemen kan leiden.

Blueair Smokestop luchtreinigers voor het verwijderen van rook en rooklucht

Rook en rooklucht verwijderen kunt u met een luchtreiniger die uitgerust is met specifieke filters. Blueair Smokestop luchtreinigers bezitten een zeer effectief filter tegen sigarettenrook en geuren, het Actief kool / PM 2.5 HEPA Smokestop filter. Het filter verwijdert niet alleen rook, maar ook stof, fijnstof, huisstofmijt, allergenen van huisdieren, pollen en andere kleine deeltjes die in de lucht zweven. Blueair Smokestop luchtreinigers zijn bijzonder effectieve rook luchtreinigers en hebben daarnaast een veelzijdige werking tegen andere verontreinigingen. De Blueair luchtreinigers zijn door AHAM gecertificeerd en hebben het EnergyStar® label waardoor hoge prestaties en een laag energieverbruik worden gegarandeerd.

Een Blueair luchtreiniger is een zeer hoogwaardig technologisch apparaat. Hij verwijdert rookdeeltjes met zijn filters, én met behulp van ionisatie. Voorkom overlast door rook en zorg op eenvoudige wijze voor een frisse woon- en werkomgeving.

Voor meer informatie of bestellen van Blueair luchtreinigers zie: Blueair luchtreinigers overzicht.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen