21 juni zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Nieuws Sharp FZ F30MFE bevochtigingsfilter voor Sharp KC F32EUW Direct geleverd
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Sharp FZ F30MFE bevochtigingsfilter voor Sharp KC F32EUW Direct geleverd

AIRSAIN VOOR UW SHARP FZ-F30MFE FILTER!

Sharp FZ-F30MFE filter voor luchtbevochtiging in luchtreiniger KC-F32EUW

Het Sharp FZ-F30MFE filter is het bevochtigingsfilter voor luchtreiniger Sharp KC-F32EUW. Dit mistfilter geeft vocht aan de gereinigde lucht af waardoor de luchtvochtigheid verbetert en plasmacluster ionisatie perfect kan verlopen. Vervang het filter volgens instructies in de handleiding of zodra uw luchtreiniger dit middels indicatoren aangeeft.

Naast het Sharp FZ-F30MFE bevochtigingsfilter zijn ook het HEPA filter en het geurfilter voor luchtreiniger Sharp KC-F32EUW uit voorraad leverbaar:

Sharp FZ-F30MFE filter vervangen

Een Sharp filter vervangen is eenvoudig. In de handleiding van uw Sharp luchtreiniger staat stap voor stap uitgelegd welke handelingen u moet verrichten. Een belangrijke tip: noteer de datum waarop u het vervangingsfilter Sharp FZ-F30MFE in de luchtreiniger plaatst. U kunt dan altijd zelf nagaan wanneer het filter aan vervanging toe is. De meeste Sharp modellen waarschuwen ook met een led indicator wanneer filters vervangen moeten worden.

Eén of meerdere Sharp FZ-F30MFE filters bestellen? Bij AirSain zijn deze aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft over het onderhoud van uw luchtreiniger. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen