Home Allergie Sharp luchtreiniger KC860E voor frisse lucht
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Sharp luchtreiniger KC860E voor frisse lucht

Update februari 2013: De Sharp KC860E is niet meer leverbaar en vervangen door de Sharp KCA60 (model 2013). Filters zijn uiteraard nog steeds leverbaar.

Sharp KC860E voor optimale luchtreiniging

Huisstofmijt, stuifmeel, stof, schimmels, nare geuren. We staan dagelijks bloot aan diverse verontreinigingen in de binnenlucht. Een aantal verontreinigingen zoals stof, huisstofmijt en schimmels zorgen het hele jaar door voor een slechte luchtkwaliteit in huis. In het seizoen nemen de verontreinigingen in de lucht toe door een mix van diverse stuifmeelpollen.

De Sharp KC860E is een krachtige luchtreiniger voor gebruik in huis en kantoor. Deze Sharp luchtreiniger is bovendien uitgerust met bevochtiging. De interne bevochtiger draagt bij aan de grondige luchtreiniging. Een optimale luchtreiniger voor een optimaal binnenklimaat!

Sharp KC860E plasmacluster luchtreiniger met hepa filter

Deze succesvolle Sharp luchtreiniger heeft een dubbele luchtzuiverende werking. Frisse lucht wordt verkregen met behulp van het drievoudige filtersysteem en de krachtige plasmacluster ionengenerator. Het filtersysteem in deze luchtreiniger bestaat uit een ultrafijn voorfilter, een afwasbaar geurfilter en een hepa filter voor nauwkeurige luchtreiniging.

Luchtreiniger Sharp KC860E staat garant voor optimale luchtreiniging in de hele ruimte dankzij de verspreiding van plasmaclusterionen. De frisheid van de lucht in bossen en nabij watervallen wordt met Sharp plasmacluster luchtreiniging nagebootst in huis. De hoge ionenconcentratie geeft de beleving van frisse lucht in huis zoals dat in de natuur wordt ervaren.

Deze twee systemen voor luchtreiniging samen met de bevochtigingsfunctie maakt de Sharp luchtreiniger KC860E onmisbaar voor een gezond binnenklimaat.

In het voorfilter van de luchtreiniger worden grove verontreinigingen uit de lucht gefilterd. Huisstof, stuifmeelpollen en grote stofdeeltjes blijven in het voorfilter achter. Vieze geurtjes worden door het afwasbare geurfilter geneutraliseerd (Sharp filter FZ-C150DFE). Het hepa filter onderschept de kleiner verontreinigingen in de lucht (Sharp filter FZ-C150HFE). Dit High Efficiency Particulate Air filter is zeer effectief in het verwijderen van deeltjes die kleiner zijn dan 0.3 micrometer.

De plasmaclusterionen samen met de vochtdeeltjes van de interne bevochtiger verwijderen de nare luchtjes uit huis. De nare geuren zijn vaak afkomstig uit stoffering zoals gordijnen, meubelen en vloerbedekking. De Sharp KC860E zorgt voor luchtreiniging in de hele ruimte zodat deze muffe geuren aan de stoffering wordt onttrokken. Voor het toevoegen van vochtdeeltjes aan de lucht voor optimale luchtreiniging maakt deze luchtreiniger gebruik van een luchtbevochtigingsfilter (Sharp filter FZ-C100MFE).

Alle Sharp filters zijn bij AirSain ook als vervangingsfilters verkrijgbaar. Voor een overzicht van Sharp hepafilters, bevochtigingsfilters en voorfilters voor Sharp luchtreinigers zie: SHARP FILTERS.

Uw Sharp luchtreiniger vindt u bij AirSain!

Sharp KC860E luchtreiniger met diverse functies

De KC860E luchtreiniger is uitgerust met diverse sensoren voor automatisch lucht reinigen. De luchtreiniger bezit sensoren voor geur, stof, temperatuur en vocht. Sharp KC860E bewaakt de luchtkwaliteit zelfstandig in de automatische stand en past de intensiteit van lucht reinigen daarop aan. Voor extra krachtige luchtreiniging bezit de luchtreiniger een 'Ion Shower programma'. In korte tijd worden extra luchtzuiverende ionen in de lucht verspreid. Intensieve reiniging voor het snel verkrijgen van frisse lucht.

Sharp KC860E is energiezuinig en heeft een stille werking. In de laagste stand wordt slechts 17 dB geluid geproduceerd. Het is een ideale luchtreiniger voor gebruik in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer en kantoor. Een veelzijdige luchtreiniger van Sharp voor een optimale luchtkwaliteit in huis!

Sharp KC860E luchtreiniger eenvoudig online kopen

Bij AirSain kunt u deze luchtreiniger direct online kopen. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze deskundige medewerkers voor extra informatie en advies. Tel: 0497 - 512164 (NL). Voor extra informatie en technische gegevens van luchtreiniger Sharp KC860E zie: SHARP KC860E.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies