Home Luchtkwaliteit Allergie Sharp luchtreinigers overzicht voor luchtreiniger kopen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Sharp luchtreinigers overzicht voor luchtreiniger kopen

AIRSAIN VOOR UW SHARP LUCHTREINIGER EN SHARP FILTERS!

Sharp luchtreinigers overzicht

Hieronder volgt een overzicht van de diverse modellen Sharp luchtreinigers. Volledige beschrijvingen van de NIEUWSTE Sharp luchtreinigers, technische specificaties, prijzen en bestelwijze vindt u hier: Luchtreiniging Sharp.

 • Sharp FU-Y30EUW plasmacluster luchtreiniger is een luchtreiniger die geschikt is voor het reinigen van lucht in ruimten tot 21 m2. In deze Sharp luchtreiniger is het geurfilter gecombineerd met het anti-microbacterieel hepa filter. Deze beide filters zijn ook na te bestellen in de vorm van één filterset, Sharp FZ-Y30SFE filterset. Plasma cluster luchtreiniger Sharp FU-Y30EUW is een compacte luchtreiniger met een maximale luchtverplaatsing van 180 m3 lucht per uur.

 • Sharp FU-W28E plasmacluster luchtreiniger is eveneens geschikt voor grondige luchtreiniging in ruimten tot 21 m2. Zoals alle plasmacluster luchtreinigers van Sharp reinigt ook deze FU-W28E de lucht met behulp van plasma cluster ionen én filters. Deze luchtreiniger bezit een uitschakelbaar kleurendisplay en indicatoren voor plasmaclusterionen en luchtvervuiling. Sharp luchtreiniger FU-W28E is voorzien van filterset Sharp FZ-425SEF dat bestaat uit een hepa filter, anti-bacterieel filter en een geurfilter.

 • Sharp KC-840EW plasma cluster luchtreiniger beschikt over luchtbevochtiging. Naast grondige luchtreiniging vindt ook bevochtiging van de binnenlucht plaats. De bevochtigingsfunctie gaat droge lucht te lijf, maar verbetert vooral de kwaliteit van luchtreiniging. De capaciteit voor luchtbevochtiging van Sharp KC-840EW bedraagt 450 ml per uur. Deze Sharp luchtreiniger wordt aanbevolen voor gebruik in ruimtes tot 26 m2 en beschikt over geavanceerde luchtcirculatie voor het versneld verkrijgen van schone lucht. De Sharp KC-840EW is voor zien van een plasma cluster indicator, stofindicator en indicatoren voor de luchtvochtigheid en het bijvullen van water. Een mooie luchtreiniger met tal van mogelijkheden! Sharp filters verkrijgbaar voor luchtreiniger Sharp KC-840EW zijn: anti-microbacterieel én hepa filter Sharp FZ-C70HFE, afwasbaar geurfilter Sharp FZ-C70DFE en het filter voor luchtbevochtiging Sharp FZ-C100MFE.

 • Sharp KC-850EW plasmacluster luchtreiniger met luchtbevochtiger is geschikt voor reiniging en bevochtiging van de lucht in ruimten tot 38 m2. Ook deze Sharp luchtreiniger reinigt de lucht met behulp van plasmaclusterionen en filters waaronder het zeer effectieve HEPA filter. De krachtige ionisator verspreid 7000 ionen per cm3. Sharp KC-850EW is voorzien van diverse sensoren voor het garanderen van een uitstekende luchtkwaliteit. De sensoren voor geuren, stof, temperatuur en vocht bewaken de productie van uiterst schone lucht. Ook deze plasmacluster luchtreiniger uit de Sharp KC-serie beschikt over de speciale programma's voor luchtreiniging 'Ion Shower' en 'Pollen'. Voor het verhogen van de luchtvochtigheid beschikt Sharp KC-850EW over een capaciteit voor bevochtiging van 600 ml per uur. Deze luchtreiniger is bij levering voorzien van de volgende filters: anti-bacterieel hepa filter Sharp FZ-C100HFE, afwasbaar geurfilter Sharp FZ-C100DFE en het filter voor verhoging van de luchtvochtigheid Sharp FZ-C100MFE. Deze Sharp filters zijn ook als vervangingsfilters verkrijgbaar.

 • Sharp KC-860E is een model 2010 plasmacluster luchtreiniger van Sharp met de grootste capaciteit voor luchtbevochtiging, namelijk 730 ml per uur. Deze nieuwe Sharp KC-860E beschikt over alle denkbare sensoren en programma's voor uitstekende luchtreiniging. De stofindicator is maar liefst op elf niveaus instelbaar. De geurindicator kan met 3 standen worden ingesteld. De capaciteit van Sharp KC-860E volstaat voor het grondig reinigen van lucht in ruimten tot 48 m2. Deze krachtige luchtreiniger is voorzien van het anti-microbacterieel hepa filter Sharp FZ-C150HFE, het afwasbaar geurfilter Sharp FZ-C150DFE en het mist-filter voor luchtbevochtigen Sharp FZ-C100MFE. De maximale luchtverplaatsing van deze Sharp reiniger bedraagt maar liefst 396 m3 per uur. Schone lucht wordt in elke ruimte snel verkregen dankzij deze grote capaciteit.

 • Sharp FU-S25E plasmacluster luchtreiniger is geschikt voor luchtzuivering in kleinere ruimten. Deze compacte luchtreiniger is voorzien van 'Ion Shower' voor extra krachtige ionisatie - en dus reiniging - van de lucht. Het programma voor luchtzuivering 'Pollen' is handig gedurende het hooikoortsseizoen. Pollen zoals boompollen en graspollen worden mede dankzij dit programma zeer effectief uit de lucht gereinigd. Het filterpakket Sharp FZ-425SEF voor deze Sharp luchtreiniger bestaat uit een HEPA-filter en het afwasbaar geurfilter. De Sharp filters zijn eenvoudig online te bestellen als deze aan vervanging toe zijn. Sharp FU-S25E zorgt voor verwijdering van stank en onaangename geuren. Maar ook pollen, huisstofmijt, huidschilfers, stofdeeltjes, bacteriën, virussen en schimmels worden uit de lucht gehaald. Deze Sharp FU-S25E is ideaal voor gebruik in een slaapkamer, kantoor of andere kleinere ruimte. Meeste Sharp fu luchtreinigers beschikken niet over luchtbevochtiging. Luchtreiniging in combinatie met bevochtigen van lucht is wel mogelijk met Sharp kc luchtreinigers.

 • Sharp FU-P60SE plasma cluster luchtreiniger is voorzien van timer en programma's voor luchtzuivering van pollen en rook. De sensoren voor stof, geur, temperatuur en vocht bewaken de luchtkwaliteit in de ruimte. De luchtreiniger is geschikt voor optimale luchtreiniging in ruimten tot 46 m2. Dankzij de instelbare timer is optimale reiniging van de lucht op elk moment mogelijk. Snel frisse lucht in huis dankzij de vele mogelijkheden van deze Sharp FU-P60SE. De maximale capaciteit voor bevochtiging van de lucht bedraagt maar liefst 360 m3 per uur. Deze krachtige Sharp plasmacluster luchtreiniger weet wel raad met stank afkomstig van bijvoorbeeld sigarettentook. Het filterpakket Sharp FZ-P63SEF bestaat uit een afwasbaar geurfilter en het hepa filter.

 • Sharp KC-C70E plasmacluster luchtreiniger met bevochtiger reinigt de lucht in ruimten tot 26 m2. Deze plasma cluster reiniger bezit een speciale stofmonitor die met vijf standen instelbaar is. Ook de luchtvochtigheid kan met drie standen worden geregeld. Sharp KC-C70E is voorzien van 'Ion Shower' en heeft een indicator voor de hoeveelheid luchtvervuiling. Een andere indicator geeft aan als het waterreservoir voor luchtbevochtiging leeg is. Zeer praktische luchtreiniger deze KC-C70E. De plasmacluster luchtreiniger produceert schone lucht door gebruik te maken van volgende filters: Sharp FZ-C70HFE, het anti-microbacterieel hepa-filter, Sharp FZ-C70DFE, het filter voor verwijdering van geuren en filter Sharp FZ-C100MFE, het mist-filter voor bevochtigen van de lucht.

 • Sharp KC-C100EW plasma cluster luchtreiniger met bevochtiger is krachtiger dan Sharp KC-C70E. Deze luchtreiniger is tevens voorzien van extra mogelijkheden. Sharp KC-C100EW reinigt effectief de lucht met plasma cluster ionen en filters in ruimten tot 38 m2. De stofmonitor is maar liefst met negen standen instelbaar. Ook geuren worden automatisch waargenomen dankzij de geurmonitor. Met het programma 'Ion Shower' is direct intensieve luchtzuivering mogelijk indien een toename van stank of luchtverontreiniging wordt waargenomen. De Sharp KC-C100EW plasma cluster reiniger is tevens in staat tot verhoging van de luchtvochtigheid voor verbeterde luchtreiniging. De maximale bevochtiging van deze luchtreiniger bedraagt 600 ml per uur. Volgende filters worden standaard meegeleverd bij aanschaf van deze luchtreiniger: anti bacteriefilter en hepa filter in één Sharp FZ-C100HFE, geurfilter FZ-C100DFE en het mist-filter Sharp FZ-C100MFE. Deze Sharp filters zijn natuurlijk ook eenvoudig online te kopen bij Airsain indien deze aan vervanging toe zijn.

 • Sharp KC-C150E plasma cluster luchtreiniger met luchtbevochtiger heeft een zeer hoge capaciteit voor luchtreiniging. De maximale capaciteit voor luchtverplaatsing bedraagt 396 m3 per uur. Dit maakt deze luchtreiniger van Sharp geschikt voor het verkrijgen van uitstekende luchtreiniging in ruimtes tot 48 m2. De dubbele plasmacluster generator in deze KC-C150E zorgt voor extra ionisatie indien de hoeveelheid luchtvervuiling toeneemt. Uitstekende plasmacluster luchtreiniger die voorzien is van diverse monitoren en indicatoren voor waarneming van stank en andere verontreinigingen in de lucht zoals huisstofmijt, stof en pollen. Sharp KC-C150E past de luchtzuiverende werking aan de hoeveelheid luchtverontreinigingen aan. Een toename van stank? De geurmonitor schakelt de luchtreiniger een tandje bij. Sharp KC-C150E is voorzien van het HEPA filter Sharp FZ-C150HFE, geurfilter Sharp FZ-C150DFE en mist filter voor luchtbevochtiging Sharp FZ-C100MFE.

 • Sharp FU-S63E luchtreiniger met luchtbevochtiging reinigt de lucht met plasmaclusterionen en Sharp filtertechnieken in een ruimte tot 55 m2. Extra krachtige reiniging van de lucht is mogelijk dankzij het programma 'Ion Shower'. De vier sensoren voor rook, temperatuur, vocht en stof zorgen ervoor dat deze luchtreiniger van Sharp direct de mate van luchtreiniging aanpast aan de vervuilende omstandigheden in de ruimte. Deze Sharp FU-S63E is uitgerust van filter FZ-P63SEF (hepa filter en geurfilter) en het filter Sharp FZ-S63MF (Mist filter voor bevochtigen) Een vertrouwde, krachtige luchtreiniger van Sharp!

Uw Sharp luchtreiniger eenvoudig online kopen

AirSain heeft een riant assortiment plasmacluster luchtreinigers van Sharp voor het verkrijgen van optimale luchtreiniging in elke ruimte. Sharp luchtreinigers en Sharp filters kunt u eenvoudig online kopen bij AirSain. AirSain staat voor overzichtelijke omschrijvingen van de apparaten, aantrekkelijke prijzen en een eenvoudige bestelwijze. Frisse, schone lucht in elke ruimte in huis en kantoor is direct mogelijk met krachtige plasmacluster luchtreinigers van Sharp!

Voor een actueel overzicht van alle merken luchtreinigers zie: Luchtreiniging van AiroSwiss, BlueAir, Boneco, Coway, Daikin, DeLonghi, Gree, Meaco, Sanyo, Sharp, Stadler Form, Stylies, Winix.

Meer lezen over luchtreinigers?

 • Sharp filters kopen voor luchtreiniging met Sharp luchtreinigers
 • Luchtzuivering van huisstofmijt, sigarettenrook, stank
 • Luchtreinigers Sharp, Daikin kopen voor schone lucht

Uw Sharp luchtreiniger vindt u bij AirSain!

Alle Sharp luchtreinigers eenvoudig online kopen!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen