Spotcoolers

Sorteer op:

Spotcoolers zijn mobiele airconditioning units met een bijzonder krachtige werking. Onze spotcoolers zorgen hierdoor voor lokale koeling en bieden een buitengewone mate van flexibiliteit en inzetbaarheid in verschillende situaties. De verplaatsbare airconditioners met gerichte koeling zijn ideaal voor het koelen van bijvoorbeeld productieruimtes, werkplaatsen, serverruimtes, assemblagehallen en vergelijkbare professionele en industriële ruimtes. Spotcoolers maken een werkomgeving aangenaam en ze voorkomen storingen tijdens warmtegevoelige processen.


Lees meer

Waar kunt u spotcoolers inzetten?

Spotcoolers zijn zeer geschikt voor ruimtes waar een vaste airconditioninginstallatie ontbreekt, of te duur is om te installeren. Enkele voorbeelden van locaties waar tijdelijke koeling benodigd is zijn festivals en andere evenementen, bouwplaatsen, tentoonstellingen en sportfaciliteiten. Spotcoolers zijn snel inzetbaar en kunnen op eenvoudige wijze in werking worden gesteld op plaatsen waar hitte bestreden moet worden. De verstelbare buizen verplaatsen gekoelde lucht direct naar elk gewenst punt. Spotcoolers zijn daarom multi-inzetbaar. Dankzij deze flexibele buizen koelt u de omgevingslucht in algemene ruimtes, maar ook voor machines, boten, vliegtuigen en technische ruimtes zijn spotcoolers zeer geschikt!

 

Spotcoolers gebruiken als aanvulling op bestaande airconditioning

Is de capaciteit van het huidige aircosysteem niet voldoende? Is er op sommige plaatsen in uw bedrijf extra koeling nodig waar het huidige airconditioningssysteem niet aan kan voldoen? Spotcoolers lossen hitteproblemen op zonder dat kostbare aanpassingen aan uw vaste airco installatie nodig zijn.

Spotcoolers brengen extra comfort als de capaciteit van een bestaand airco-systeem onvoldoende is. Het plaatsen van spotcoolers maakt het werkklimaat op hete dagen een stuk aangenamer. Deze aangename werkomgeving zal ervoor zorgen dat werknemers met meer concentratie de werkzaamheden kunnen verrichten. Zo verbetert u het werkplezier en zullen er minder fouten gemaakt worden.
Ook voor tijdelijke oplossingen bieden spotcoolers uitkomst. Zo kan een bedrijfshal tijdelijk in gebruik zijn en koeling nodig hebben. Een paar dagen later moet er een technische ruimte worden gekoeld. Het zijn voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Spotcoolers maken u minder afhankelijk van een bestaand airconditioningssysteem. Verplaats de spotcooler eenvoudig naar het hitteprobleem en hij zal het effectief bestrijden!

Spotcoolers inzetten bij calamiteiten

De snelle inzetbaarheid van een spotcooler biedt een groot voordeel. Bij calamiteiten is snelheid en flexibiliteit erg belangrijk. Tijdens storingen of stroomuitval kunnen spotcoolers bijvoorbeeld direct het gebrek aan koeling door de gebruikelijke koelsystemen opvangen. Zo kunnen spotcoolers worden gebruikt voor het koelen van specifieke apparatuur, zoals serverruimtes, wanneer de temperatuur hier kritisch is. Technische ruimtes van ziekenhuizen, primaire bedrijfsprocessen en warmtegevoelige materialen worden tijdelijk beschermd door spotcoolers als het bestaande koelsysteem door calamiteiten uitgeschakeld is.

De flexibiliteit van spotcoolers

Spotcoolers zijn dus veelzijdige en multi-inzetbare airconditioners. Of het nu gaat om tijdelijke airconditioning op evenementen, het ondersteunen van bestaande airconditioningsystemen of directe koeling verzorgen bij noodsituaties, de makkelijk verplaatsbare airconditioning units bieden volop waarde aan organisaties.

Bovendien zijn mobiele spotcoolers ook energiezuiniger dan vaste airco-systemen omdat ze precies koeling verzorgen waar dat nodig is. Een vaste airco installatie kan volop draaien maar die specifieke plek in het bedrijf blijft onvoldoende gekoeld. Spotcoolers kunnen op maat worden ingesteld, zo stuurt u de koele luchtstroom in elke gewenste richting.

Ontdek het assortiment van AirSain!

Airsain heeft een groot assortiment mobiele spotcoolers met modellen variërend in capaciteit en toepassingsgebieden. Of u ze nu nodig heeft voor het koelen van werkruimtes, voor koeling bij calamiteiten of evenementen, of voor het beschermen van hittegevoelige productieprocessen, u heeft volop keuze uit ons assortiment.

De airconditioners leveren uitstekende prestaties en dragen bij aan een comfortabele omgeving. Neem contact met ons op voor gericht advies van onze experts. Zo weet u zeker welk model spotcooler, de juiste capaciteit heeft voor het doel waar u hem voor gaat gebruiken. Airsain biedt zowel de keuze uit spotcoolers voor kleine ruimtes en spotcoolers voor grote bedrijfsruimtes.

Spotcoolers