Home Nieuws Stadler Form Antikalk cartridge Direct geleverd
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Stadler Form Antikalk cartridge Direct geleverd

AIRSAIN VOOR UW STADLER FORM ANTIKALK FILTER!

Stadler Form Antikalk cartridge voor kalkvrij lucht bevochtigen

Stadler Form Antikalk cartridge is een eenvoudig te bevestigen antikalk filter voor Stadler Form luchtbevochtigers. Het Stadler Form Antikalk filter verwijdert kalk uit het water voordat het in de lucht verdeeld wordt. Het gebruik van een Stadler Form antikalk patroon is noodzakelijk voor goede luchtbevochtiging waarbij er geen witte neerslag in de te conditioneren kamer ontstaat. Zonder het ontkalkingspatroon zal de luchtbevochtiger witte mist veroorzaken waarbij de vloer en meubelen uiteindelijk een wit laagje krijgen.

Stadler Form Antikalk filter activeren

Voordat het antikalk filter in de luchtbevochtiger kan worden geplaatst, moet het filter gedurende 24 uren in een bakje met water worden gelegd. Het antikalk filter wordt hierdoor actief. Daarna kan het filter in de luchtbevochtiger worden bevestigd.

Eén of meerdere Stadler Form Antikalk filters bestellen? Bij AirSain zijn Stadler Form antikalk cartridges aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft hoe u een luchtbevochtiger het best kunt onderhouden.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen