Home Luchtkwaliteit Droge lucht Stadler Form Ionic Silver Cube
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Stadler Form Ionic Silver Cube

AIRSAIN VOOR UW STADLER FORM IONIC SILVER CUBE!

Stadler Form Ionic Silver Cube voor luchtbevochtigers

De Ionic Silver Cube van Stadler Form voorkomt groei van bacteriën in luchtbevochtigers. Zodra de Ionic Silver Cube in contact komt met het water, worden er zilverionen afgegeven. De zilverionen hebben een antibacteriële werking waardoor het water in de luchtbevochtiger hygiënisch blijft.

In welke bevochtigers een Ionic Silver Cube?

Een Ionic Silver Cube is speciaal geschikt voor gebruik in de Stadler Form luchtbevochtigers Anton, Oskar, Tom, Jack, Robert. Maar Ionic Silver Cubes kunnen ook in andere bevochtigers worden toegepast. Een belangrijke voorwaarde is dat de Silver Cube in contact staat met het water in het reservoir van de luchtbevochtiger

Levensduur van een Stadler Form Ionic Cube

Een Ionic Silver Cube is geschikt voor één jaar bevochtigen. Na één jaar gebruik dient de Ionic Silver Cube te worden vervangen. Voor optimale hygiëne bij luchtbevochtiging moet de afgifte van voldoende zilverionen in stand blijven, vandaar de levensduur van één jaar.

Gezond en hygiënisch bevochtigen

In een gezond binnenklimaat is de luchtvochtigheid op peil. Stadler Form luchtbevochtigers combineren effectiviteit met stijl. Er zijn uiteenlopende Stadler Form design bevochtigers verkrijgbaar. In diverse Stadler Form modellen kan de Ionic Silver Cube op vernuftige wijze in de luchtbevochtiger worden geplaatst. Stijlvol, hygiënisch, bacterievrij bevochtigen voor een aangenaam binnenmilieu!

 

Stadler Form Ionic Silver Water Cube (1 stuk)

De Water Cube™ van Stadler Form zorgt voor optimale hygiëne in je luchtbevochtiger. Het zorgt ervoor dat de luchtbevochtiger soepel blijft werken en verlengt de levensduur.

De Water Cube werkt zelfs als je apparaat is uitgeschakeld, zodat de luchtbevochtiger het hele seizoen fris blijft. Wij raden aan om de Water Cube aan het begin van het bevochtigingsseizoen te vervangen. De Water Cube vervangt de vorige Silver Cube van Stadler Form.

Meerstuksaanbieding
15,50
  • Levering uit voorraad
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
  • Geen verzendkosten vanaf 20,-
  • Inclusief BTW
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 0497-512164

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen