Home Elektrische Kachels Ventilatorkachels Stadler Form Sam Little - Ventilatorkachel

Stadler Form Sam Little - Ventilatorkachel

Stadler Form Sam Little bespaart ruimte dankzij de compacte afmetingen van de ventilatorkachel. De kleine elektrische kachel houdt in zijn Auto-modus de kamer perfect op de ingestelde temperatuur. Stadler Form Sam Little verwarmt kamers tot 20m².

Stadler Form Sam Little bespaart ruimte dankzij de compacte afmetingen van de ventilatorkachel. De kleine elektrische kachel houdt in zijn Auto-modus de kamer perfect op de ingestelde temperatuur. Stadler Form Sam Little verwarmt kamers tot 20m².

Nu 84,50 Van 89,-
  • Levering uit voorraad
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
  • Geen verzendkosten
  • Inclusief BTW
  • Ventilatorkachel
  • 20 m2 verwarmen
  • 1500 watt verwarmen

Productbeschrijving: Stadler Form Sam Little - Ventilatorkachel

Compacte elektrische kachel voor kleine kamers

Stadler Form Sam Little is een compacte elektrische kachel voor kleinere ruimtes. Met zijn kleine ontwerp past hij in elke kamer, je houdt voldoende ruimte rond de kachel over. Sam Little verwarmt snel en comfortabel. Zijn moderne design past in elke interieurstijl. De kleine ventilatorkachel zorgt aangename warmte waar je die nodig hebt.

Automatische werking

Sam Little is een ruimtebesparende kachel met een energiezuinige werking. Met een draaiknop stel je eenvoudig de gewenste temperatuur in. Sam Little heeft twee vermogensstanden en zorgt voor een prettige sfeer in huis. De geïntegreerde thermostaat bewaakt de temperatuur in de kamer en laat de kachel automatisch zijn werk doen. Na het bereiken van de ingestelde temperatuur schakelt Sam Little zichzelf automatisch uit. Zakt de temperatuur onder de gewenste temperatuur, dan schakelt Sam Little automatisch weer in.

Kenmerken van Stadler Form Sam Little

  • Hoog veiligheidsniveau: Sam Little is geschikt voor elke woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of kantoor. Hij biedt maximale veiligheid omdat hij beschikt over een kantel- en oververhittingsbeveiliging.
  • Compact en ruimtebesparend: Een groot voordeel van Sam Little is zijn compacte formaat, waardoor hij naadloos in elke kamer past. Sam Little is 13 x 13 cm en 36,5 cm hoog.

Algemene specificaties: Stadler Form Sam Little - Ventilatorkachel

Maximaal vermogen 1500 W
Voltage 220-240 V/50 Hz
Afmetingen H 365 x B 130 x D 130 mm
Gewicht 2,6 kg
Veiligheid CE
Garantie (jaren) 2

Technische specificaties: Stadler Form Sam Little - Ventilatorkachel

Ruimte (m²) 20 m2
Instelbare thermostaat
Omvalbeveiliging
Oververhittingsbeveiliging
Vermogensstanden 2