Home Luchtkwaliteit Huis Stank in huis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Stank in huis

AIRSAIN VOOR UW LUCHTREINIGER, OZONGENERATOR EN LUCHTVERFRISSER!

Stank in huis, oplossingen voor vieze geuren

Stank bestrijden met luchtreinigers

Voor het verhelpen van stank en stankproblemen in huis worden luchtreinigers en luchtverfrissers ingezet. Luchtreinigers maken veelvuldig gebruik van één of meerdere luchtfilters. Daarnaast worden geuren afgebroken met eventueel aanwezige ionisator of aanverwante technologieën. Voor elk stankprobleem is een geschikte luchtreiniger of luchtverfrisser verkrijgbaar.

Elke luchtreiniger heeft een specifieke werking. Zo hebben wij luchtreinigers die uitermate efficiënt sigarettenrook uit de lucht verwijderen. Deze luchtreinigers zijn zeer geschikt voor het zuiveren van de lucht huizen waar gerookt wordt. Maar ook in een rookruimte of elke andere ruimte die regelmatig gevuld is met rooklucht, worden deze luchtzuiveraars gebruikt. Andere luchtreinigers zijn juist effectiever in het verwijderen van stof en stuifmeel uit de lucht. Laat u goed informeren welke luchtreiniger het meest geschikt is.

Luchtverfrissers tegen stank in huis

AirSain heeft ook een ruim aanbod luchtverfrissers voor het voorkomen van stank. Luchtverfrissers voor in huis en kantoor zorgen voor een aangename frisse lucht in onder andere woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. Men kan kiezen tussen luchtverfrissers mét of zonder bewegingssensor. Een luchtverfrisser maskeert eventuele rooklucht in huis. Ondanks de aanwezige rook krijgt de ruimte een frisse geur. Een luchtreiniger verwijdert de rook uit een ruimte.

Ook voor de auto zijn compacte luchtverfrissers / luchtreinigers verkrijgbaar. Een dergelijke luchtverfrisser voor in de auto gaat stank en fijnstof te lijf dat afkomstig is van uitlaatgassen. Ook het interieur van een auto kan onaangename geuren verspreiden die onder andere leiden tot hoofdpijn. Een compacte luchtreiniger voor in de auto maakt uw reis aangenaam.

Bij AirSain vindt u ook luchtverfrissers voor grote ruimtes. Dit zijn krachtige, professionele luchtverfrissers die ook ingezet kunnen worden bij calamiteiten. Informeer gerust naar de mogelijkheden van deze Airmaster en Trotec luchtverfrissers.

Voor een luchtverfrisser in de wc tot een professionele luchtverfrisser voor grote ruimtes bent u bij AirSain aan het juiste adres. Voor meer informatie of bestellen zie: luchtverfrissers en ozonreinigers.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor stankverwijdering. AirSain adviseert u graag.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen