Home Luchtbevochtigers Alle luchtbevochtigers Beurer LB50 - Stoombevochtiger (Wit)

Beurer LB50 - Stoombevochtiger (Wit)

De Beurer LB50 stoombevochtiger verhoogt de luchtvochtigheid door verspreiding van waterdamp. De luchtbevochtiger is stil in gebruik en werkt hygiënisch, geurloos en bacterievrij.

De Beurer LB50 stoombevochtiger verhoogt de luchtvochtigheid door verspreiding van waterdamp. De luchtbevochtiger is stil in gebruik en werkt hygiënisch, geurloos en bacterievrij.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Beurer LB50 - Stoombevochtiger (Wit)

De Beurer LB50 verhoogt de luchtvochtigheid door stoom te vernevelen in de ruimte. Zeer aangenaam als u last heeft van uw luchtwegen of droge huid. Deze stoombevochtiger is ook praktisch om het krimpen en scheuren van houten vloeren en meubelen te voorkomen.

LB50 van Beurer is geschikt voor bevochtiging in ruimtes tot 40 m². Deze luchtbevochtiger kan dus in bijna iedere huiskamer worden ingezet. Ook is deze bevochtiger ideaal voor op kantoor.

De luchtbevochtiger heeft een afneembare watertank en is voorzien van een waterpeilkijkglas. De maximale inhoud van de tank is 5 liter. Het water wordt automatisch voorverwarmd voor extra waterhygiëne. De warme nevel zorgt er ook voor dat de kamertemperatuur niet daalt.

Beurer LB50 is op 2 standen instelbaar: lage of hoge intensiteit van de neveluitstoot. Op de lage stand (180 watt) stoot de luchtbevochtiger 150 ml per uur uit. Op de hoge stand (380 watt) is dit 400 ml per uur.

Deze luchtbevochtiger is eenvoudig te bedienen dankzij de controle-LED's. De bevochtiger heeft een automatische uitschakelfunctie en is beveiligd tegen oververhitting.

Met de speciale anti-kalkpad is kalkvorming tegen te gaan. Het advies is om dit pad eenmaal per week te vervangen bij veelvuldig gebruik.

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-