Thermometers

Sorteer op:

Op zoek naar een goede thermometer? Bij AirSain vindt u geschikte thermometers voor het meten van de binnen- en buitentemperatuur. Gezonde lucht start met betrouwbare meting. Over het algemeen ervaren we een binnentemperatuur van 18 - 22°C bij een luchtvochtigheid van 50 - 55% als ideale omstandigheden binnenshuis.


Lees meer

Digitale en analoge thermometers

Nauwkeurig de temperatuur meten, zowel binnen als buiten? Bij AirSain vindt u zowel digitale als analoge thermometers. Een aantal thermometers kan ook andere waarden meten zoals de relatieve vochtigheid en CO2. Daarnaast zijn enkele thermometers geschikt voor het opslaan van de meetwaarden gedurende een bepaalde periode.

Thermometers met ingebouwde hygrometer

Wilt u naast de temperatuur ook de luchtvochtigheid van een ruimte meten? Hiervoor kunt u het beste een thermometer kopen met een ingebouwde hygrometer. Deze hygrometer meet de relatieve luchtvochtigheid van een ruimte. De relatieve luchtvochtigheid toont de verhouding tussen de aanwezige waterdamp en de maximale hoeveelheid vocht die de lucht bij een bepaalde temperatuur kan bevatten. Dit geeft inzicht in de mate waarop een ruimte geventileerd of verwarmd kan worden. Deze informatie kan u op weg helpen bij het verminderen van uw energieverbruik!

Meten is weten

Om controle te krijgen over de regulering van het binnenklimaat kunt u gebruik maken van een datalogger. Met dit apparaat kunt u direct inzicht krijgen in meer dan 32.000 meetwaarden. Deze thermometers komen vooral voor in USB-vorm waardoor de koppeling met uw hardware eenvoudig kan worden gemaakt. De bijbehorende software zit gratis inbegrepen bij de meeste dataloggers. Ook is het bij sommige dataloggers mogelijk om verbinding te maken met uw smartphone, zo heeft u uw binnenklimaat letterlijk in eigen hand.

Hulp nodig bij het kiezen van een thermometer?

Wilt u meer informatie over welke thermometer het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts geven u graag passend advies voor al uw meetbehoeftes!