18 en 19 augustus zijn wij telefonisch niet bereikbaar. U dient er momenteel rekening mee te houden dat de bezorging van uw bestelling mogelijk langer duurt dan dat u van ons gewend bent.
15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Merken Toyotomi
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 15 jaar expertise Oprecht advies

TOYOTOMI

TOYOTOMI is een Japans bedrijf dat zowel luchtontvochtigers als mobiele airconditioners produceert. TOYOTOMI producten zijn wereldwijd verkrijgbaar via een sterk, zeer effectief en kwalitatief netwerk van distributeurs, dat de gehele Japanse markt bestrijkt, Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië.

Ontvochtigers
Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Oude producten (niet te bestellen)

TOYOTOMI ontvochtigers, adsorptiedrogers

TOYOTOMI adsorptiedrogers bezitten een droogmiddel waardoor de werking verschilt van reguliere condensatie luchtontvochtigers. Een adsorptie luchtdroger heeft ook bij een lage temperatuur een hoog rendement. Het zijn daarom ideale drogers voor het ontvochtigen van onverwarmde ruimtes zoals kelders, opslagruimtes, koelingen en andere ruimtes waar de temperatuur tot beneden 7°C daalt.

TOYOTOMI mobiele airconditioners

De verplaatsbare airconditioners van TOYOTOMI zijn uitgevoerd met de nieuwste compressor techniek. Het zijn betrouwbare airco's voor mobiel koelen die ook een mooi design hebben.