Ultrasoon bevochtigers

Sorteer op:

Ultrasoon bevochtigers verhogen de luchtvochtigheid uitermate effectief door het verspreiden van een zeer fijne waternevel (microfijne druppeltjes). Water uit het waterreservoir wordt met behulp van een trilplaatje in beweging gebracht. Hierdoor wordt het vocht zeer fijn in de lucht verdeeld. Dankzij deze directe vorm van bevochtiging is een hoge luchtvochtigheid in de ruimte verkrijgbaar met ultrasone luchtbevochtigers.


Lees meer

Energiezuinige bevochtiging met een stille werking

Een ultrasoon bevochtiger combineert een laag energieverbruik met een relatief lage aanschafprijs. Ultrasone bevochtiging is ideaal voor het snel verhogen van de luchtvochtigheid in een ruimte. Om neerslag van witte stof te voorkomen wordt een anti-kalk patroon gebruikt. Voor een goede werking dient u het patroon regelmatig te vervangen. Een ultrasoon bevochtiger heeft een fluisterstille werking.

Let op: Een ultrasoon luchtbevochtiger is niet geschikt voor gebruik in gebieden met hard water (witte stof neerslag), een bevochtiger-luchtwasser is dan een betere keuze.

Voordelen van ultrasone luchtbevochtigers

De belangrijkste voordelen van ultrasone luchtbevochtigers zijn: de stille werking, de lage aanschafprijs en de snelle, maar krachtige wijze van bevochtigen. Mede dankzij de stille werking en de geringe afmetingen zijn ultrasone luchtbevochtigers zeer geschikt voor gebruik in huis, bijvoorbeeld in een slaapkamer, woonkamer, kinderkamer, babykamer of kantoor.

Ultrasoon bevochtiging van lucht: krachtig, direct en hygiënisch!