15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home UVC desinfectie

UVC Desinfectie

Tijdens UV-C desinfectie wordt kortgolvig ultraviolet licht (UV-C licht) gebruikt om virussen, bacteriën, schimmels en andere ziekteverwekkers te inactiveren. Sterilisatie met UV-C licht wordt gebruikt voor het desinfecteren van lucht en van oppervlakken. UV-C sterilisatoren zijn verkrijgbaar als mobiele lucht sterilisator, als vaste UV-C desinfectie lamp en als draagbare UV-C ontsmetter.

Persoonlijk advies nodig? Bel of mail een van onze experts!

Alle UVC Desinfectie

Sorteer op
15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

UVC Desinfectie Merken

UV-C desinfectie en COVID-19

Ziekenhuizen, keukens, fabrieken en laboratoria zijn omgevingen waar UV-C desinfectie al geruime tijd plaatsvindt. Sinds de uitbraak van het nieuwe coronavirus zijn daar tal van toepassingen bijgekomen, te weten apotheken, tandarts- en dokterspraktijken, medische onderzoeksruimtes, wachtkamers, kantoren, vergaderzalen, klaslokalen, bedrijfsruimtes en openbare ruimtes.

UV-C desinfectie voor lucht en oppervlakken

UVC licht is zeer geschikt voor microbiologische desinfectie en is bovendien een bijzonder veilige technologie bij inachtneming van de voorschriften. Diverse UV-C desinfectie units kunnen direct zonder voorzorgsmaatregelen worden ingezet, de UV techniek is afgeschermd waardoor het gebruik is toegestaan terwijl er mensen in dezelfde ruimte aanwezig zijn.

Met UVC licht is het bijzonder eenvoudig om lucht, oppervlakken en water te desinfecteren zonder dat er schadelijke bijproducten worden gevormd. Geen gebruik van chemicaliën, geen arbeidsintensieve procedures. Virussen en bacteriën worden zeer effectief onschadelijk gemaakt, zonder dat er veel handelingen aan te pas komen. UV-C lucht sterilisatie en UV-C oppervlakte desinfectie is laagdrempelig met de juiste apparatuur!

Persoonlijk advies nodig? Bel of mail een van onze experts!