Home Luchtbevochtigers Alle luchtbevochtigers Brune B500 PRO - Bevochtiger (Wit)

Brune B500 PRO - Luchtbevochtiger (Wit)

Luchtbevochtiger B500 PRO is het TOPMODEL van Brune. Overbevochtiging is niet mogelijk en er ontstaat geen kalkafzetting of condensvorming. Het is de meest professionele bevochtiger van Brune met automatische watertoevoer, UV-C waterbehandeling, spoeling en waterafvoer. Een ideale luchtbevochtiger voor kantoor, museum, laboratorium, ziekenhuis, hotel, opslag, industrie en conditionering. Optioneel via internet overal vandaan uit te lezen en te bedienen met Brune WebControl.

Verkrijgbaar in de kleuren Wit en Antraciet!

Luchtbevochtiger B500 PRO is het TOPMODEL van Brune. Overbevochtiging is niet mogelijk en er ontstaat geen kalkafzetting of condensvorming. Het is de meest professionele bevochtiger van Brune met automatische watertoevoer, UV-C waterbehandeling, spoeling en waterafvoer. Een ideale luchtbevochtiger voor kantoor, museum, laboratorium, ziekenhuis, hotel, opslag, industrie en conditionering. Optioneel via internet overal vandaan uit te lezen en te bedienen met Brune WebControl.

Verkrijgbaar in de kleuren Wit en Antraciet!

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

  • 350 m2 bevochtigen
  • Capaciteit: 60 liter water/dag
  • Energiezuinig
  • Lage onderhoudskosten

Productbeschrijving: Brune B500 PRO - Luchtbevochtiger (Wit)

Brune B500 PRO is een verplaatsbare luchtbevochtigingsinstallatie met een hoge bevochtigingscapaciteit. Deze professionele bevochtiger is geschikt voor volautomatische bevochtiging in diverse ruimten. Ideaal voor luchtbevochtiging in bijvoorbeeld een grote woning, kantoor, museum, opslagruimte, industriële ruimte, klimaatruimte of serverruimte.

Luchtbevochtiger Brune B500 PRO bevochtigt de lucht op basis van koudwater-verdamping. Hierdoor ontstaat geen kalkafzetting of condensvorming in de ruimte. Overbevochtiging is niet mogelijk met deze bevochtigingsmethode.

De elektronisch regelbare luchtbevochtiger werkt vrijwel geruisarm. De bijzonder stille radiaalventilator heeft 4 standen, maar is ook volautomatisch regelbaar. De interne gekalibreerde hygrostaat regelt de gewenste relatieve vochtigheid nauwkeurig.

Dankzij de afstandsbediening is met deze luchtbevochtiger een goede bewaking van de relatieve vochtigheid ook op afstand mogelijk. De ingestelde waarden kunnen niet door derden veranderd worden dankzij de aanwezige beveiliging.

Het overzichtelijke bedieningspaneel informeert u over instellingen als: waterniveau, ventilatiestand en relatieve vochtigheid. Het zelfdiagnose-systeem geeft aan wanneer het filter vervangen moet worden. Deze Brune bevochtiger is voorzien van een alarmrelais. Meldingen kunnen direct aan een centrale of externe bron worden doorgegeven.

Een Brune B500 bevochtiger is een luchtbevochtiger en luchtreiniger in één. Naast de grondige luchtbevochtiging, filtert en reinigt het apparaat ook de lucht. Stof wordt verwijderd en te veel statische elektriciteit in de lucht wordt voorkomen.

Deze professionele, volautomatische bevochtiger maakt gebruik van normaal leidingwater. Het reservoir heeft een inhoud van 50 liter dat automatisch wordt gevuld. In geval van een calamiteit is een overstroming niet mogelijk door diverse veiligheidssystemen zoals watersensor, opvangreservoir en de veiligheid drukslang. Naast automatische watertoevoer heeft luchtbevochtiger Brune B500 PRO een automatisch spoelsysteem met afvoer.

Luchtbevochtiger Brune B500 is gemaakt van zeer stevig kunststof en beschikt over 4 stevige zwenkwielen.

Voor het behouden van een goede waterkwaliteit zijn ALLE bevochtigers uit de Brune B500-serie (STD/AWZ/PRO) voorzien van UV-C waterbehandeling en een kalkomvormer.

Deze Brune B500 PRO luchtbevochtiger kan indien uitgerust met Brune WebControl via internet op afstand bediend worden. De Brune WebControl App geeft informatie over de bevochtiger en kan de bevochtiger aansturen. De informatie bestaat o.a. uit de gewenste en gemeten relatieve vochtigheid, ventilatorsnelheid, waterniveau en foutberichten. De App werkt in combinatie met een browser (bijv. Chrome, Internet Explorer, Safari).

UV-C Waterbehandeling

De UV-C lamp - lage druk kwik - heeft een golflengte die de meeste microben (o.a. bacteriën, algen, schimmels) doodt. Op deze wijze wordt het water voordat het verdampt efficiënt gedesinfecteerd.

Kalkomvormer

Om afzetting van kalk in de luchtbevochtiger te voorkomen wordt het water door de kalkomvormer geleid. De kalkomvormer is voorzien van sterke magneten waarmee de moleculaire structuur van het kalk wordt veranderd waardoor het zich moeilijker kan afzetten op onderdelen in de luchtbevochtiger.

Spoelen (Flush)

Het reinigen van luchtbevochtiger Brune B500 PRO is uiterst eenvoudig. Het spoelen kan handmatig worden gestart via de afstandsbediening of automatisch, instelbaar tussen 1 en 7 dagen. Het water samen met de verontreinigingen en kalkafzettingen wordt opgepompt en afgevoerd en daarna vervangen door vers water.

Deze bevochtiger is geschikt voor het verhogen van de luchtvochtigheid in middelgrote tot grote ruimten. Indien gewenst kunnen meerdere Brune B500 luchtbevochtigers worden geplaatst zodat de ideale luchtvochtigheid snel bereikt wordt, en deze optimaal in stand wordt gehouden. Eén enkele Brune B500 bevochtiger is reeds geschikt voor een ruimte van 350 m2 of 875 m3.

Andere uitvoeringen zijn de Brune B500 STD zonder automatische watertoevoer en automatische spoeling, en de Brune B500 AWZ mét automatische watertoevoer, maar zonder automatische spoeling.

Standaard meegeleverde accessoires: Brune B500 PRO - Luchtbevochtiger (Wit)

  • 1 x Brune B500 BIO Verdampingsfilter
  • 1 x Brune B500 UV Lamp

Specificaties: Brune B500 PRO - Luchtbevochtiger (Wit)

Werking
Functies Bevochtiger
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Bevochtiger geschikt voor 350 m2 bevochtigen
Capaciteit 60 liter water/dag
Bevochtiger techniek Koudwaterbevochtiger
Eigenschappen
Minimaal geluidsniveau 32 dB
Geluidsniveau 44 dB
Bedieningspaneel op afstand Optie
Plaatsing Vloermodel
Waterreservoir inhoud 50 liter
Met een hygrostaat is de luchtvochtigheid automatisch regelbaar.
Hygrostaat
Watertoevoer Vaste wateraansluiting
Waterniveau afleesbaar / indicator
Leeg reservoir signaal / indicator
UV-C waterzuivering
Behuizing materiaal Kunststof
Keurmerk CE
Toevoerslang / Toevoerleiding Meegeleverd
Gebruik
Standen bevochtiging ● Automatisch
● 4
Afstandsbediening
Display
Bediening vergrendelbaar
Luchtvochtigheid afleesbaar
Energie
Energieverbruik (maximaal) 125 Watt
Voor de eigenschap 'energiezuinig' kijken we naar het energieverbruik tegenover de prestaties.
Energiezuinig
Stroomvoorziening Netstroom
Fysieke eigenschappen
Verrijdbaar
Breedte 75.5 cm
Diepte 36.5 cm
Hoogte 62 cm
Gewicht 26 kg
Algemeen
Garantie (jaren) 2

Onderdelen & accessoires voor: Brune B500 PRO - Luchtbevochtiger (Wit)

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-