Home Luchtkwaliteit Medisch Venta bevochtiger LW45 kopen en voorkom droge lucht

Venta bevochtiger LW45 kopen en voorkom droge lucht

Bij droge lucht bevochtigen met Venta LW45

Nieuwe Venta LW45 luchtbevochtiger en luchtreiniger

Nieuwe uitvoeringen van de succesvolle Venta luchtbevochtigers en luchtreinigers zijn nu verkrijgbaar. De nieuwste uitvoering van luchtbevochtiger Venta LW45 is geschikt voor het bevochtigen en reinigen van de lucht in ruimten tot 75 m2. Ideaal voor het verhogen van de luchtvochtigheid én verbeteren van de luchtkwaliteit in bijvoorbeeld een woonkamer of kantoorruimte. Venta bevochtigers zijn erg praktisch. De luchtbevochtigers vragen weinig onderhoud en zijn geschikt voor continu gebruik. Lucht bevochtigen kan eenvoudig zijn! Venta luchtbevochtigers leveren krachtige bevochtiging op hygiënische wijze.

Venta hygiënemiddel en Venta reinigingsmiddel voor optimaal bevochtigen

De Venta luchtreiniger is zeer eenvoudig schoon te houden met behulp van het reinigingsmiddel Venta reiniger. Halfjaarlijkse reiniging met dit middel volstaat voor het behouden van een lange levensduur van een Venta luchtreiniger. Het toevoegen van Venta hygiënemiddel aan het water in het reservoir garandeert een hygiënische en effectieve bevochtiging.

Voor een overzicht van alle toebehoren voor Venta luchtbevochtigers zoals het hygiënemiddel en reinigingsmiddel zie: Accessoires Venta voor luchtbevochtiging

De werking van een luchtbevochtiger van Venta

Venta luchtreinigers bevochtigen de lucht door middel van verdamping van koud water. Een schijvenpakket draait continu door het waterreservoir. De roterende schijven worden bevochtigd door vers, koud water. Aangezogen, verontreinigde kamerlucht wordt door het schijvenpakket gevoerd. De lucht wordt hierdoor gewassen. Vuildeeltjes zoals stof blijven achter in de Venta luchtreiniger. Tegelijk neemt de gereinigde lucht vocht op voordat het de luchtwasser verlaat. Het resultaat is frisse lucht met voldoende vocht in uw ruimte. Droge, verontreinigde lucht wordt omgezet in schone lucht met een prima luchtvochtigheid.

Bevochtiging zonder kalkvorming

Overbevochtiging is met een Venta luchtbevochtiger en luchtreiniger niet mogelijk. Koudwaterverdamping is een natuurlijk proces. Bij het bereiken van een vochtevenwicht in een ruimte zal de lucht niet meer vocht opnemen. In tegenstelling tot geforceerde luchtbevochtiging kunnen Venta luchtbevochtigers geen hinderlijke condensatie door overbevochtiging veroorzaken. De Venta luchtwassers veroorzaken evenmin een witte kalkneerslag op vloeren en meubilair in het vertrek. Het kalk afkomstig uit water blijft in de luchtbevochtiger achter op de roterende schijven. Tijdens de periodieke reiniging met Venta reiniger wordt dit kalk eenvoudig uit de luchtwasser verwijderd.

Venta luchtbevochtigers ideaal voor permanent droge lucht bestrijden

Een luchtreiniger van Venta behoudt een stabiele, aangename luchtvochtigheid in elke ruimte. Venta luchtreinigers zijn uitermate geschikt voor langdurige, aaneengesloten luchtreiniging en luchtwassing. De mogelijkheid tot een lange bevochtigingsperiode maakt Venta luchtreinigers zeer geschikt voor bevochtiging van woningen en kantoren. Het lage geluidsniveau, het geringe energieverbruik en weinig vraag naar onderhoud maakt een Venta bevochtiger tot een van de meest populaire luchtbevochtigers die verkrijgbaar is.

Venta luchtbevochtigers en luchtreinigers, de modellen

Het volledige assortiment Venta luchtwassers is verkrijgbaar bij AirSain. De capaciteit van luchtbevochtiging verschilt tussen de diverse modellen. Wat niet varieert is de duurzame, robuuste behuizing van de diverse Venta luchtreinigers. Elk model Venta luchtreiniger beschikt over hetzelfde eenvoudige, maar uiterst effectieve ontwerp en is mede daardoor eenvoudig te reinigen.

Venta luchtreiniger LW15 is geschikt voor bevochtiging en luchtreiniging van een ruimte met een oppervlakte van 20 m2. Venta luchtreiniger LW25 is geschikt voor gebruik in een ruimte van maximaal 40 m2. Zoals reeds vermeld is Venta luchtreiniger LW45 geschikt voor bevochtiging in een ruimte van maximaal 75 m2. Bovenstaande luchtreinigers van Venta zijn verkijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Welke luchtreiniger is geschikt voor u?

Goede bevochtiging en luchtreiniging op de werkplek voorkomt gezondheidsklachten. Een Venta reiniger behoudt eenvoudig de juiste luchtvochtigheid thuis en in kantoren. Welke bevochtiger is geschikt voor u? Venta LW 15 en Venta LW 25 voor bevochtiging en luchtreiniging in een kleine ruimte? Venta LW 45 voor gebruik in een middelgrote ruimte, of toch liever Venta LW 80 en Venta LW 82 voor bevochtigen en reinigen van lucht in grote ruimten? Bij AirSain vindt u het complete aanbod Venta luchtreinigers.

Vochtmetingen verricht u eenvoudig met een Venta vochtmeter. Wat is de luchtvochtigheid in uw ruimte? Een Venta hygrometer (vochtmeter) geeft direct de juiste waarde. Gezonde, frisse lucht in een binnenruimte heeft een luchtvochtigheid van 40% – 60%. Is de luchtvochtigheid in uw ruimte voldoende hoog? Het assortiment Venta luchtwassers maakt snelle bevochtiging en reiniging van lucht in elke ruimte mogelijk.

Voor meer informatie of bestellen zie Venta luchtbevochtigers met bijbehorende accessoires.

Uw luchtbevochtiger vindt u bij AirSain!

Venta LW15, Venta LW25, Venta LW45, Venta LW80, Venta LW82

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen