Home Luchtkwaliteit Huis Venta luchtbevochtigers Venta LW15 LW25 en LW45
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Venta luchtbevochtigers Venta LW15 LW25 en LW45

Venta luchtbevochtigers: Venta LW15, Venta LW25, Venta LW45

Venta luchtbevochtigers en luchtreinigers voor bevochtiging in kleine ruimtes

Bevochtiging met een Venta luchtbevochtiger is niet voor niets zeer populair. Niet alleen in de Benelux, maar wereldwijd worden venta luchtwassers al jarenlang succesvol ingezet tegen droge lucht. Bij AirSain is het volledige assortiment Venta luchtreinigers verkrijgbaar. Voor bevochtiging van een kleine ruimte volstaat de Luchtbevochtiger Venta LW15. Deze kleinste bevochtiger en reiniger van Venta is zeer geschikt voor bevochtiging en luchtreiniging in bijvoorbeeld een slaapkamer of kleine kantoorruimte. Luchtbevochtiger Venta LW25 is geschikt voor gebruik in ruimten tot 40 m2. Hiermee is de bevochtiger ideaal voor luchtbevochtiging in een kleine woonkamer. Voor bevochtiging van een gemiddelde living of kantoorruimte wordt doorgaans Luchtbevochtiger Venta LW45 ingezet. Dit model luchtwasser van Venta wordt het meest toegepast vanwege de royale capaciteit voor bevochtiging in ruimten tot 75 m2.

Venta luchtreinigers voor bevochtiging in grote ruimtes

Alle luchtbevochtigers van Venta beschikken over dezelfde duurzame constructie en hetzelfde werkingsprincipe. Enkel de grootte en daarmee de capaciteit voor luchtbevochtiging verschilt. Voor elk ruimte in huis is een geschikte Venta luchtbevochtiger verkrijgbaar. Zelfs voor bevochtiging van grote vertrekken beschikt Venta over een tweetal krachtige bevochtigers, Venta LW80 en Venta LW82. Deze luchtwassers zijn elk afzonderlijk geschikt voor luchtbevochtiging en luchtreiniging in ruimten tot 320 m2. Deze luchtbevochtigers zijn tevens geschikt voor professioneel en industrieel gebruik.

Vanzelfsprekend kunnen meerdere luchtbevochtigers in een ruimte worden geplaatst indien nodig. Ondanks zeer droge omstandigheden kan dan toch een goede luchtvochtigheid worden bereikt én behouden. Een kleine overcapaciteit voor bevochtiging is aan te bevelen vanwege omstandigheden die sterk kunnen wisselen in een vertrek. Zo is de luchtvochtigheid in een binnenruimte mede afhankelijk van de actuele luchtvochtigheid buiten. Tijdens een vorstperiode bevat de buitenlucht weinig vocht zodat de vochtigheidsgraad in een binnenruimte ook lager zal zijn. De vochtigheidsgraad is ook afhankelijk van de intensiteit van gebruik van verwarming, de lengte van een vorstperiode, de mogelijkheden tot ventilatie in een vertrek enzovoort. Deze grote Venta luchtbevochtigers zijn uitgerust met 3 schakelbare standen zodat de bevochtiger eenvoudig kan worden teruggeschakeld als de luchtvochtigheid in een vertrek voldoende hoog is.

Uw favoriete Venta luchtbevochtiger en luchtwasser eenvoudig online kopen

Bij AirSain zijn alle modellen luchtbevochtigers en luchtwassers van Venta direct uit voorraad leverbaar. De diverse modellen bevochtigers zijn eenvoudig online te bestellen en worden vervolgens direct per koerier verzonden. Behalve de airwashers zelf zijn ook alle Venta toebehoren direct verkrijgbaar. Venta hygiënemiddel en Venta reiniger voor het verkrijgen en behouden van de kwalitatieve bevochtiging. Het Venta geurpakket speciaal voor Venta luchtwassers voorziet de ruimte van een aangename geur voor optimale ontspanning en welbevinden. Met de Venta hygrometer / vochtmeter heeft u voortdurend inzicht in de heersende luchtvochtigheid in een ruimte. Is de lucht te droog? Een luchtreiniger - bevochtiger van Venta verzorgt optimale luchtbevochtiging. Venta airwashers creëren de ideale omstandigheden in huis, kantoor en bedrijf!

Wat is de beste Venta luchtbevochtiger voor uw situatie? Venta LW 15, Venta LW 25, Venta LW 45, of de grootste Venta bevochtigers LW 80 en LW 82? Medewerkers van AirSain helpen u graag! Voor meer informatie, vergelijken of bestellen zie LUCHTBEVOCHTIGERS / LUCHTREINIGERS VAN VENTA.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen