15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Ventilator industrie

Ventilator Industrie

Airsain biedt een ruime keuze aan HVLS ventilatoren, radiaal ventilatoren, en plafond ventilatoren van vooraanstaande merken. Krachtige ventilatoren voor industriële toepassingen. Een HVLS ventilator -High Volume Low Speed- zorgt voor een optimale luchtverdeling in gebouwen. In de zomer koelt een HVLS ventilator de ruimte, in de winter verdeelt hij juist de warme lucht van de verwarming. Draagbare Air Movers zijn multi-inzetbaar, voor ventileren én drogen.

Persoonlijk advies nodig? Bel of mail een van onze experts!

Alle Ventilator Industrie

Sorteer op
15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

Ventilator Industrie Merken

Industriële ventilatoren

Voor elke ruimte waar een goede luchtcirculatie van belang is, bieden wij de ideale industrie ventilator. Een HVLS ventilator heeft een hoge luchtcapaciteit. Een radiaal ventilator - vloerdroger, tapijtdroger - is geschikt voor het versnellen van het droogproces in een woning of ander gebouw na het ontstaan van waterschade.

HVLS ventilatoren

De grote HVLS ventilatoren vormen een goede oplossing als aanvulling op bestaande luchtbehandelingssystemen en wanneer het onmogelijk of erg duur is om industriële airconditioning te installeren. In de winter transporteren ze de verwarmde, opgestegen lucht terug naar de vloer van een gebouw. In de zomer verlagen ze de gevoelstemperatuur met 2°C en 6°C.

Radiaal ventilatoren

Een Air Mover is een krachtige radiaal ventilator. De krachtige, professionele ventilator wordt vaak ingezet in combinatie met bouwdrogers of luchtontvochtigers voor het versneld ventileren en drogen van plafonds, muren, vloeren, meubilair en overige inrichting na een calamiteit.

Het droogproces wordt versneld doordat een grote luchtcirculatie in de ruimte ontstaat dankzij de industriële ventilator / Blower. Voorkom onnodige schade doordat vocht na een calamiteit te lang in de ruimte aanwezig is! Structurele schade aan constructies kan worden voorkomen door het inzetten van een Air Mover.

Air Movers voorkomen schade

Een versneld droogproces kan ervoor zorgen dat materialen als beton, hout, gips, tapijt, underlayment, isolatie, stucwerk en metselwerk geen permanente schade oplopen. Schimmelvorming, corrosie en aantasting van constructies kan worden voorkomen. Evenals bij waterschade kan een Air Mover na brandschade snel vieze geuren uit het gebouw verwijderen. De professionele ventilatoren zijn compacte, krachtige "luchtverplaatsers" en zijn met verschillende capaciteiten verkrijgbaar.

Persoonlijk advies nodig? Bel of mail een van onze experts!