Home Huis Ventilator kopen Frisse lucht met design ventilators
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Ventilator kopen Frisse lucht met design ventilators

Ventilatoren te koop voor luchtverfrissing: Stadler Form

Op zoek naar verkoeling?

Warme zomerdagen, zwoele nachten. De zomer is weer in volle glorie aanwezig. Na enkele dagen zeer warm zomerweer sluipt de hitte in huis. 's Nachts koelt het bijna niet af ondanks het tegenover elkaar open zetten van ramen en deuren. We hebben behoefte aan koele lucht, maar muren, vloeren en de spullen in huis blijven warmte afgeven aan de binnenlucht. Hierdoor daalt de temperatuur nagenoeg niet. Een onweersbui haalt vaak de hitte uit de lucht, maar waar blijft die bui toch?

Ventilator voor frisse lucht

Ventilatoren zorgen voor verkoeling van de lucht. Een ventilator geeft luchtverplaatsing waardoor een frisse luchtstroom verkregen wordt. Warmte wordt sneller afgevoerd en verse, frisse lucht wordt in huis gebracht. Een ventilator heeft niet hetzelfde verkoelende effect als een airconditioner, maar kan juist voldoende verfrissing brengen zodat het verblijf in een ruimte aangenaam blijft. De temperatuur in een ruimte kan vooral oplopen als meerdere mensen in een ruimte aanwezig zijn. Ventilators zorgen voor frisse lucht en de afvoer van nare luchtjes zoals zweetgeuren.

Diverse modellen ventilators

Ventilators worden veel gebruikt in woonkamers, slaapkamers, in kantoren en in werkplaatsen. Er zijn diverse modellen ventilatoren zoals een vloerventilator, tafelventilator, zuilventilator en staande ventilator ofwel statiefventilator. Gaat u voor uzelf de plaats na waar u de ventilator doorgaans wilt neerzetten. Wenst u geen sterk voelbare luchtstroom maar wel effectieve aanvoer van frisse lucht, kies dan voor een vloerventilator. Staande ventilatoren en tafelventilatoren geven een sterker voelbare luchtstroming omdat de ventilatoren zich op lichaamshoogte bevinden. Sommige mensen vinden de sterk voelbare luchtverplaatsing hinderlijk en kiezen sneller voor een ventilator op de vloer. Ventilatoren kunt u bijna altijd zodanig opstellen dat u niet in de luchtstroom zit of staat.

De meeste ventilators zijn voorzien van een aantal standen waarmee de luchtsnelheid geregeld wordt. Een groot aantal ventilators is ook uitgerust met een oscillatiemogelijkheid. Bij oscillatie beweegt de ventilator herhaald van links naar rechts. De koele luchtstoming wordt hierdoor gelijkmatig in een ruimte verdeeld.

 

Ventilator voor koeling en frisse lucht

Als 's avonds de buitenlucht afkoelt kan een ventilator eenvoudig in de nabijheid van een open raam worden geplaatst. Afgekoelde, frisse avondlucht wordt hierdoor sneller in huis gebracht. Vooral voor het slapen gaan heeft dit een heerlijk verkoelend effect in de slaapkamer. We proberen de warmte zo snel mogelijk uit huis te verdringen. Een ventilator versnelt dit proces omdat een sterke luchtstroming verkregen wordt.

Ventilator voor luchtverfrissing

Naast het verdrijven van de warmte, verwijderen ventilatoren ook zeer snel onaangename luchtjes uit huis. Kooklucht, zweetlucht, luchtjes afkomstig van dieren worden snel verdreven. Zowel voor verkoeling als voor afvoer van nare luchtjes worden ventilatoren in verschillende ruimten in huis geplaatst.

Welke ventilator is geschikt?

Bent u van plan één of meerdere ventilators te kopen? Ga eerst even voor uzelf na in welke ruimte u de ventilator(s) voornamelijk wenst te gebruiken. U kunt vervolgens de meest belangrijke eigenschappen van de ventilator nagaan: capaciteit, oscillatiemogelijkheid, aantal standen, maar ook kleur en vormgeving.

Design ventilatoren van Stadler Form

Veel ventilatoren behoren tot de grote groep eenvoudige, witgekleurde huishoudelijke apparaten. Een ventilator mag toch ook iets toevoegen aan uw interieur? Steeds meer fabrikanten van ventilatoren brengen daarom designventilatoren op de markt. Krachtige ventilatoren met een eenvoudige, maar stijlvolle vormgeving! Stadler Form is een fabrikant van ventilatoren die veel waarde hecht aan ontwerp en gebruikte materialen zoals behandeld aluminium, RVS en walnoten hout. Het fraaie design en de hoogwaardige materialen maken van een Stadler Form ventilator een gewild object in huis.

Een ventilator kopen? Kies voor kwaliteit!

Een ventilator zorgt dat u het hoofd koel houdt bij warme weersomstandigheden. Zowel thuis als op de werkplek geeft een ventilator aangename verkoeling. Afgekoelde, frisse lucht verminderd vermoeidheid en houdt binnenruimten fris. Het is heerlijk werken, ontspannen en slapen met een ventilator van Stadler Form.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies