20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Kantoor Ventilatoren online kopen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Ventilatoren online kopen

AirSain voor een ruim assortiment ventilatoren!

Welke ventilator moet ik kopen?

U bent op zoek naar een kwalitatieve ventilator? AirSain heeft voor u een uitgebreid assortiment stijlvolle ventilatoren van diverse merken. Bij het kiezen van een goede ventilator moet u  op een aantal zaken letten. Op de eerste plaats is het materiaalgebruik belangrijk voor de levensduur van een ventilator. Stevige, duurzame materialen zoals roestvrij staal en behandelde metaalsoorten zorgen voor een lange periode van  gebruiksplezier.

Waar gaat u de ventilator plaatsen? Er zijn diverse modellen ventilatoren op de markt die geschikt zijn voor specifieke plaatsen in huis of kantoor. Een tafelventilator heeft een korte basis en is daarom ideaal om op een tafel of bureau te plaatsen. Een ventilator voor op de vloer heeft een lange voet. Dit model wordt ook wel een staande ventilator of statiefventilator genoemd. Een torenventilator tenslotte heeft geen ronddraaiende propellor, maar de luchtverplaatsing is afkomstig uit een slanke zuilvormige omkasting. Een torenventilator wordt meestal ook op de vloer geplaatst.

Kenmerken van ventilatoren

Voor het verkrijgen van voldoende frisse lucht is het belangrijk dat de ventilator voldoende vermogen heeft. Het is erg handig als de luchtsnelheid met meerdere snelheidsstanden regelbaar is. Niet iedereen vindt een hoge luchtsnelheid prettig. Omdat te veel tocht ook niet comfortabel is, heeft een ventilator met een aantal snelheidsstanden direct een meerwaarde.

Om de koele lucht optimaal in de ruimte te verdelen bezitten diverse ventilatoren een oscillatie-functie. Dankzij de roterende beweging van de ventilator wordt de koele lucht in alle hoeken van het vertrek geblazen. De hoeveelheid luchtverplaatsing is niet alleen afhankelijk van het vermogen van de ventilator maar ook van de diameter van de propellor en omkasting. Vanzelfsprekend geldt dit alleen voor de cirkelcormige ventilatoren.

Vormgeving van een ventilator

Een ventilator moet niet alleen zorgen voor aangename koeling, maar het moet eveneens een stijlvol interieurstuk zijn. Bij AirSain heeft u daarom keuze uit een groot aantal design ventilatoren. Elke ventilator uit het assortiment is een fraaie blikvanger in uw interieur. Maak keuze uit de stijlvolle ventilatoren van Stadler Form, Dyson en Appliance. U heeft keuze uit staande ventilatoren en tafelventilatoren. Liever een rvs ventilator of liever een ventilator met een hoogwaardige houten frame? Welke ventilator u ook kiest, u bent verzekerd van een fraai interieurstuk!

Het ruime assortiment ventilatoren is eenvoudig online te kopen. Hier vindt een overzicht van de staande ventilatoren en tafelventilatoren. Misschien heeft u liever een torenventilator met mogelijkheid tot verwarming? Dan verwijzen wij u graag naar de Solis HeaterPlus torenventilator en de Solis Vivaldi torenventilator.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
“Niet alleen een zeer uitgebreide keuze maar ook top producten”
Bert V.
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies