Home Luchtkwaliteit Huis Ventilatorkachel voor snel verwarmen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Ventilatorkachel voor snel verwarmen

AIRSAIN VOOR UW VENTILATORKACHEL!

Ventilatorkachel: compact maar krachtig

Even snel een slaapkamer of woonkamer extra verwarmen? Die steenkoude badkamer snel op temperatuur brengen? Een ventilatorkachel verwarmt snel én de warmte wordt erg goed in het hele vertrek verdeeld. Ventilatorkachels zijn erg praktisch. De afmetingen van de kachels zijn gering, maar de prestaties zijn groots. Dit type kachel produceert wel meer geluid dan bijvoorbeeld een convectiekachel. Veel klanten nemen dit voor lief omdat de goede prestaties zwaarder wegen.

Verschillende soorten ventilatorkachels

De ene ventilatorkachel is de andere niet. Waar het ene model een keramisch verwarmingselement bezit, heeft het andere model een zwenkfunctie (oscillatiefunctie) voor verbeterde warmteverdeling. Weer een ander type ventilatorkachel is uitgerust met beide technieken. Diverse kachels ventileren doorgaans ook zonder dat de verwarming is ingeschakeld. Zo krijgen de kachels een tweede functie. Verwarmen en ventileren in de winter, in de zomer alleen ventileren. Het hele jaar door gebruiksplezier van uw elektrische kachel!

In het assortiment elektrische kachels van AirSain treft u verschillende modellen ventilatorkachels:

  • Stadler Form: Kleurrijke kachel en ventilator in één met een moderne vormgeving.
  • Delonghi: Drupwaterdichte ventilatorkachels en daarnaast een aantal keramische kachels.
  • Igloo: Robuuste straalkachels voor professionele omgevingen zoals een werkplaats, garage, schuur, loods of magazijn. Industriële ventilatorkachels voor het zware werk.
  • Solis torenmodel: Stijlvolle ventilatortorens met meerdere functies, waaronder een zwenkfunctie.

Ventilatorkachel met thermostaat en timer

Een ventilatorkachel met thermostaat én timer biedt voordelen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. De elektrische kachel is goed te regelen waardoor de warmtebeleving en het energieverbruik op elk moment aan te passen zijn. De ventilatorkachel is een aantrekkelijke bijverwarmer voor een woonkamer, slaapkamer, badkamer, studeerkamer of garage. Door de geringe afmetingen is het ook een fijne kachel voor op de camping. Een caravan of camper wordt snel verwarmd!

Een ventilatorkachel of een ander type elektrische kachel kopen? AirSain voor een aangenaam binnenklimaat!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen