Ventilatorkachels

Sorteer op:

Een ventilatorkachel zorgt voor snelle verwarming van een kamer of verblijf. Het is ook een ideale elektrische kachel voor het creëren van aangename warmte in uw nabijheid wanneer u zich in een grotere ruimte bevindt. Een klein ventilatorkacheltje of een grotere elektrische kachel? AirSain biedt ventilatorkachels aan voor het direct verwarmen van een slaapkamer, woonkamer, badkamer, kantoor, hobbyruimte, zolder, kelder of caravan.


Lees meer

Snelle verspreiding van warmte

Een ventilatorkachel zorgt voor snelle verspreiding van de warmte dankzij de krachtige warme luchtstroom. Hierdoor geeft dit type verwarming niet alleen warmte in de nabijheid van de elektrische kachel, maar ook verder in de ruimte. Ventilatorkachels zijn verkrijgbaar als slank torenmodel en als compacte vloerradiator.

Badkamerkachel

Een ventilatorkachel die drupwaterdicht is, kunt u als badkamerkachel gebruiken of plaatsen in een andere vochtige ruimte. Ventilatorkachels kunnen probleemloos in elke ruimte in huis worden ingezet voor het verkrijgen van aangename warmte. Een elektrisch kacheltje bij de hand betekent snel en handig verwarmen.

Voordelen van ventilatorkachels

  • Ventilatorkachels zijn compacte en energiezuinige elektrische kachels.
  • Een kachel met ventilator verwarmt een ruimte zeer snel. Ideaal voor directe, snelle bijverwarming.
  • Dit type elektrische verwarming is licht van gewicht en makkelijk verplaatsbaar.
  • Ventilatorkachels bezitten een ventilatiestand voor in de zomer (Ventilatie zonder warmte).
  • Automatische oscillatie voor gelijkmatige spreiding van de warme lucht.
  • Verkrijgbaar van klein elektrisch kacheltje tot grotere ventilatorkachel.

Een ventilatorkachel voor warmte in de hele kamer

Een ventilatorkachel is in staat een kamer in korte tijd aangenaam warm te maken. Het duurt maar een paar minuten voordat een heerlijke temperatuur wordt bereikt. De warmte wordt door de versterkte luchtstroom gelijkmatig verdeeld zodat ook meerdere mensen in de kamer van de warmte kunnen genieten. Dit effect is zelfs groter als de elektrische kachel over een oscillatie functie bezit, waarbij de kachel van links naar rechts op en neer beweegt.

Ventilatorkachels zijn compact, ze zijn op de vloer te plaatsen, maar ze passen ook op een tafel of lage kast. De bescheiden afmetingen maken dit type elektrische verwarming praktisch. Het kacheltje is snel te verplaatsen en kan ook snel weer worden opgeborgen wanneer nodig.

Een ventilatorkachel beslaat niet veel ruimte. Zelfs in een kleine kamer zal hij niet snel in de weg staan. In een kantooromgeving kan hij dienen als persoonlijke verwarming. Is het niet warm genoeg op de werkplek? Stel de kachel eenvoudig in op de stand dat voor u behaaglijk is.

Elektrische kachels met ventilator: snelle verspreiding van warmte in de hele ruimte!

Hulp nodig bij het kiezen van een elektrische kachel?

Komt u er zelf niet uit welke ventilatorkachel het meest geschikt is voor uw situatie? Twijfel dan niet om contact op te nemen met AirSain. Onze experts zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden!