Home Elektrische Kachels Alle elektrische kachels Mill AV600WIFI - Verwarmingspaneel

Mill AV600WIFI - Verwarmingspaneel

: Elektrische kachel

Elektrisch verwarmingspaneel Mill AV600WIFI heeft een fraai design met een wit, glazen front en is geschikt voor een ruimte tot 11 m². De elektrische verwarming is digitaal instelbaar en te bedienen via een app. Ideaal voor het verwarmen van slaapkamers, een keuken of kantoorruimten.

Elektrisch verwarmingspaneel Mill AV600WIFI heeft een fraai design met een wit, glazen front en is geschikt voor een ruimte tot 11 m². De elektrische verwarming is digitaal instelbaar en te bedienen via een app. Ideaal voor het verwarmen van slaapkamers, een keuken of kantoorruimten.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Mill AV600WIFI - Verwarmingspaneel

Mill Glass New Generation Paneelverwarming

De Mill AV600Wifi Elektrisch verwarmingspaneel met een wit, glazen front. Het stijlvolle verwarmingspaneel heeft een verwarmingsvermogen van 600W en kan bediend worden via een app.

Mill AV600Wifi is ideaal voor het verwarmen van een slaapkamer, keuken of kantoorruimte. Dankzij de fraaie vormgeving past deze elektrische verwarming in elk interieur.

De Mill AV600Wifi heeft een geïntegreerde WiFi-module. Er is geen hub nodig of dat de thermostaat verandert. Zorg ervoor dat uw WiFi-router voldoende capaciteit heeft voor het aantal actieve apparaten die zijn aangesloten op uw thuisnetwerk. De heater verbindt zich direct met uw WiFi-netwerk. De Mill AV600Wifi verbindt zich direct met uw WiFi-netwerk.

De Millheat app biedt u de mogelijkheid om uw Wifi-heaters overal ter wereld te bedienen, met een druk op de knop. Vertel gewoon de app uw normale planning en het zal de temperatuur automatisch voor u aanpassen, waardoor uw leven gemakkelijk en comfortabel wordt. Al uw heaters kunt u via dezelfde gebruiker bedienen, ongeacht waar de heaters zich bevinden. De AV600Wifi heeft verschillende voorgeprogrammeerde programma's (Comfort, Sleep ,Away en Off)

Het glazen paneel is vlot en gemakkelijk schoon te maken. Ophangbeugel en schroeven zijn bij de levering inbegrepen. Kleur 'Wit' en IPX4 classificatie (spatwaterdicht, goedgekeurd voor gebruik in zone 2 van een badkamer).

De voordelen van het Mill AV600Wifi elektrisch verwarmingspaneel op een rij:

  • Elektrische wandverwarming, beslaat weinig ruimte.
  • Aluminium hitte-element, zeer effectief.
  • 100% stille werking.
  • Voorzien van een uiterst nauwkeurige digitale thermostaat.
  • IP classificatie: IPX4 Goedgekeurd voor gebruik in de badkamer zone 2.
  • Bediening via de app.
  • Functie voor temperatuur kalibreren.
  • Voortreffelijk design.
  • Voorgeprogrammeerde programma's Comfort, Sleep en Away.

Elektrische verwarmingspanelen van Mill: modern, minimalistisch, stijlvol! Uit de fraaie Mill collectie elektrische kachels.

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-