Home Elektrische Kachels Alle elektrische kachels Mill NE600WIFI - Verwarmingspaneel

Mill NE600WIFI - Verwarmingspaneel

Het Mill NE600WIFI elektrisch verwarmingspaneel heeft een fraai design met een wit, stalen front en is geschikt voor een ruimte tot 11 m². Het verwarmingspaneel is via een app digitaal instelbaar en eenvoudig te bedienen. Ideaal voor het verwarmen van slaapkamers, een keuken of kantoorruimten.

Het Mill NE600WIFI elektrisch verwarmingspaneel heeft een fraai design met een wit, stalen front en is geschikt voor een ruimte tot 11 m². Het verwarmingspaneel is via een app digitaal instelbaar en eenvoudig te bedienen. Ideaal voor het verwarmen van slaapkamers, een keuken of kantoorruimten.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Mill NE600WIFI - Verwarmingspaneel

Mill Steel New Generation Paneelverwarming

Populair elektrisch verwarmingspaneel met een wit, stalen front. De stijlvolle paneel verwarming heeft een verwarmingsvermogen van 600W en is te bedienen en in te stellen via de Millheat app.

Mill NE600wifi is ideaal voor het verwarmen van een slaapkamer, keuken of kantoorruimte. Dankzij de fraaie vormgeving past dit verwarmingspaneel in elk interieur.

Het stalen paneel is vlot en gemakkelijk schoon te maken. Ophangbeugel en schroeven zijn bij de levering inbegrepen. Kleur 'Wit' en IPX4 classificatie (spatwaterdicht, goedgekeurd voor gebruik in zone 2 van een badkamer).

De Mill NE600Wifi heeft een geïntegreerde WiFi-module. Er is geen hub nodig of dat de thermostaat verandert. Zorg ervoor dat uw WiFi-router voldoende capaciteit heeft voor het aantal actieve apparaten die zijn aangesloten op uw thuisnetwerk. De Mill NE600Wifi verbindt zich direct met uw WiFi-netwerk.

De Millheat app biedt u de mogelijkheid om uw Wifi-heaters overal ter wereld te bedienen, met een druk op de knop. Vertel gewoon de app uw normale planning en het zal de temperatuur automatisch voor u aanpassen, waardoor uw leven gemakkelijk en comfortabel wordt. Al uw heaters kunt u via dezelfde gebruiker bedienen, ongeacht waar de heaters zich bevinden. De NE600Wifi heeft verschillende voorgeprogrammeerde programma's (Comfort, Sleep ,Away en Off)

De voordelen van het Mill NE600Wifi verwarmingspaneel op een rij:

  • Elektrische wandkachel, beslaat weinig ruimte.
  • Aluminium hitte-element, zeer effectief.
  • 100% stille werking.
  • IP classificatie: IPX4 Goedgekeurd voor gebruik in de badkamer zone 2.
  • Voorzien van een uiterst nauwkeurige digitale thermostaat.
  • Bediening via een app.
  • Functie voor temperatuur kalibreren.
  • Voortreffelijk design.
  • Voorgeprogrammeerde programma's Comfort, Sleep en Away.

Elektrische verwarmingspanelen van Mill: modern, minimalistisch, stijlvol! Uit de fraaie Mill collectie elektrische kachels.

Algemene specificaties: Mill NE600WIFI - Verwarmingspaneel

Maximaal vermogen 600 W
Voltage 220-240 V/50 Hz
Afmetingen H 400 x B 665 x D 86 mm
Gewicht 5,1 kg
Veiligheid CE
Garantie (jaren) 2

Technische specificaties: Mill NE600WIFI - Verwarmingspaneel

Ruimte (m²) 11 m2
Instelbare thermostaat
Oververhittingsbeveiliging
Type verwarming Panel
Vochtbeveiliging IPX4
Front Metal
Display
Montageset meegeleverd
Wandmontage
WiFi / Smart elektrische kachel
Vormgeving Design, Minimalistisch
Smartphone / tablet bediening
App Mill Norway