Home Nieuws Vliegen vangen met insectenlamp
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Vliegen vangen met insectenlamp

AirSain voor uw insectenlamp!

Vliegenbestrijding

Vliegen veroorzaken behoorlijk wat overlast. Of het nu huisvliegen zijn of fruitvliegjes, je bent ze liever kwijt dan rijk. Om maar niet te spreken van een vliegenplaag! Honderden vliegen die hinderlijk rondvliegen en overal op gaan zitten. Hoe deze vliegen vangen? Een insectenlamp vangt de vliegen snel en maakt ze direct onschadelijk.

Vliegen vangen, de mogelijkheden

Voor het vangen van vliegen zijn er verschillende middelen en apparaten te koop. Allereerst zijn er traditionele vliegenvangers te koop. Dit zijn de zogenaamde vliegenlinten, de kleine rolletjes waar een lang kleeflint wordt uitgetrokken. Deze vliegenvangers zijn goedkoop, maar zijn een doorn in het oog in een woning of restaurant. Een kleeflint vol met vliegen aan het plafond is tenslotte geen toonbeeld van goede hygiëne.

Dan zijn er de bestrijdingsmiddelen voor vliegen. Vliegenspray wordt in het binnenmilieu gespoten, waar zeker niet iedereen op zit te wachten. In een gezond binnenmilieu is de lucht zoveel mogelijk vrij van chemische stoffen en verontreinigingen in de lucht.

Vliegenvallen met lokstof vangen de vliegen buiten, bijvoorbeeld op een terras. De plastic bakjes worden met water gevuld waardoor de vliegen verdrinken.

Insectenlampen voor het bestrijden van vliegen

De bekendste groep vliegenvangers zijn de insectenlampen. Deze apparaten lokken de vliegen met uv-licht en eventueel met lokstoffen. Eenmaal in de insectenlamp aangekomen, worden de vliegen onschadelijk gemaakt met kleefplaten of met een spanningsrooster. De voordelen van een insectenlamp ten opzichte van andere vliegenvangers zijn:

  • hygiënisch vliegen vangen
  • geen gebruik van bestrijdingsmiddelen
  • verkrijgbaar met verschillende vangcapaciteit
  • dag en nacht vliegen vangen
  • weinig onderhoud nodig
  • in diverse modellen verkrijgbaar

Een insectenlamp is een veelgebruikte vliegenvanger. Een insectenlamp wordt ingezet voor vliegenbestrijding in professionele omgevingen zoals horecabedrijven, industriële bedrijven, winkels, keukens, zorginstellingen en openbare gebouwen. De laatste jaren wordt ook steeds meer aandacht aan het ontwerp van insectenlampen geschonken. Er zijn volop stijlvolle design insectenlampen te koop. Deze fraai vormgegeven vliegenvangers passen ook in de stijlvolle inrichting van woningen, kantoren, restaurants en kantines.

AirSain biedt een ruime keuze insectenlampen. Zowel insectenlampen met spanningsrooster als met kleefplaten, voor elk type ruimte de ideale insectenlamp. Maak kennis met ons complete assortiment elektrische vliegenvangers op www.insect-o-cutor.nl.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen