Home Luchtkwaliteit Huis Weerstation Jacob Jensen voor vocht en weer meten
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Weerstation Jacob Jensen voor vocht en weer meten

AIRSAIN VOOR UW JACOB JENSEN DESIGN WEERSTATION!

Jacob Jensen, unieke design producten

Jacob Jensen is een industrieël ontwerper geboren in Kopenhagen. In 1958 begon Jacob Jensen zijn eigen ontwerpstudio: Jacob Jensen Design. Zijn speciale manier van ontwerpen heeft in de loop der jaren talrijke stijlvolle designs voortgebracht. Momenteel heeft Jacob Jensen Design een breed assortiment design producten. De productgroepen zijn: horloges, klokken en juwelen, apparaten voor in huis, apparaten voor keuken en badkamer en een aantal stijlvolle brilmonturen.

Producten van Jacob Jensen onderscheiden zich door sterk doordachte ontwerpen. Jacob Jensen Design gaat niet over één nacht ijs voordat een product op de markt wordt gebracht. Vele proefmodellen van een Jacob Jensen product worden gemaakt voordat een uiteindelijk eindproduct daadwerkelijk op de markt wordt gebracht.

Weerstations

Jacob Jensen design weerstations

Airsain is leverancier van Jacob Jensen weerstations. Een compleet Jacob Jensen weerstation bestaat uit een thermometer voor binnen, thermometer voor buiten, een Jacob Jensen barometer, de Jacob Jensen hygrometer (vochtmeter), een regenmeter en het Jacob Jensen temperatuurstation. Jacob Jensen Design heeft het mogelijk gemaakt dat diverse combinaties van de afzonderlijke componenten van het weerstation te maken zijn.

Componenten van Jacob Jensen weerstations

Bent u vooral geïnteresseerd in de omstandigheden in huis of buitenshuis, of wellicht beide? Door het combineren van de componenten van Jacob Jensen design creëert u een eigen stijlvol design weerstation.

Een weerstation van Jacob Jensen is een sieraad in huis of in een kantoor. Naast de prachtige vormgeving zijn de ontwerpen ook zeer praktisch in gebruik. De losse componenten van Jacob Jensen weerstations hebben een duidelijk display en overzichtelijke toetsen voor een eenvoudige bediening.

Weerstations van Jacob Jensen, maar ook rookdetectoren en horloges

Naast weerstations heeft Jacob Jensen Design ook telefoons en rookdetectoren in het assortiment voor een design inrichting in huis. Jacob Jensen doet geen concessies aan het ideale ontwerp. De ontwerpen rechtvaardigen een ingewikkeld productieproces indien noodzakelijk. Kosten noch moeite worden bespaard als onderdelen in een productieproces eventueel afbreuk doen aan het ontwerp van jacob jensen producten. De filosofie van Jacob Jensen Design heeft voornamelijk betrekking op het ontwerpen van originele, eenvoudige ontwerpen.

Wereldwijd zijn mensen bekend met de producten van Jacob Jensen: muzieksystemen, telefoons, horloges etcetera. Een Jacob Jensen weerstation behoort tot de groep ontwerpen voor gebruik in huis. Niet zo maar een doorsnee weerstation. Nee, een prachtig vormgegeven weerstation vervaardigd van de meest duurzame materialen.

Jacob Jensen award winnende designs

De ontwerpstudio Jacob Jensen Design kent wereldwijd grote erkenning. De studio is inmiddels beloond met zo'n 100 internationale awards voor vormgeving. Een groot aantal Jacob Jensen ontwerpen zijn te zien in het hoog aangeschreven Museum of Modern Art in New York.

Alle producten van Jacob Jensen Design hebben een eigen herkenbaar ontwerp. Strak vormgegeven producten met de gecombineerde kleuren zilver en zwart. Dit consequente gebruik van ontwerp en materialen maakt producten van Jacob Jensen design wereldwijd herkenbaar.

Design weerstation Jacob Jensen, uniek in elk interieur

Overtuig uzelf van de schoonheid en functionaliteit van een Jacob Jensen weerstation. Het strakke ontwerp bevat geen storende aspecten die afleiden van het unieke design. Een Jacob Jensen product heeft een sterke meerwaarde in uw interieur. Zelden treft u functionele apparaten waaraan dezelfde zorg is besteed aan het ontwerp. Jacob Jensen Design streeft naar unieke ontwerpen voor unieke interieurs.

Een compleet weerstation of losse Jacob Jensen componenten?

Weerstations van Jacob Jensen zijn naar wens in losse componenten op te bouwen. Direct een compleet weerstation van Jacob Jensen in huis? Of toch liever de componenten geleidelijk opbouwen zodat u na verloop van tijd het prachtige tijdloze weerstation compleet is? De keuze is aan u.

Met een Jacob Jensen weerstation bent u op elk moment op de hoogte van de actuele weersomstandigheden. Betrouwbare metingen van temperatuur, luchtdruk, luchtvochtigheid en hoeveelheid neerslag. Geen enkel ander weerstation biedt u de weersverwachting met een ontwerp van dit niveau.

De weerstations vormen een belangrijk onderdeel in de collectie van Jacob Jensen Design. Verzeker uzelf van het meest stijlvolle weerstation dat verkrijgbaar is. Jacob Jensen weerstations zijn ware eye-catchers in elk interieur.

Jacob Jensen weerstations eenvoudig online kopen

Voor een overzicht van de Jacob Jensen weerstations zie: weerstation.

Voor een overzicht van overige Jacob Jensen meetapparatuur zie: Jacob Jensen temperatuur / vocht.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen