Home Nieuws Weerstations Digitaal Draadloos
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Weerstations Digitaal Draadloos

Weerstations met display

Digitale weerstations worden steeds populairder. Veel mensen hebben thuis of op het werk een digitaal weerstation. Via een draadloze zender worden de buitentemperatuur en luchtvochtigheid op het display van het weerstation getoond. Uitvoerige modellen bezitten ook weergave van de hoeveelheid neerslag, de windrichting en de windkracht. Ook het binnenklimaat wordt gemeten in de ruimte waar het weerstation staat. Op het display worden metingen van de binnentemperatuur en de luchtvochtigheid van binnen in de ruimte getoond.

Prijs van een digitaal weerstation

Een goedkoop weerstation geeft alleen de temperatuur en relatieve vochtigheid weer. Afhankelijk van het merk weerstation en de uitvoering bezit deze naast de thermometer en hygrometer ook een barometer, weersvoorspeller, windrichtingmeter, windkrachtmeter en regenmeter. De meest uitvoerige modellen zijn internet weerstations. Deze hebben een internetverbinding voor online aflezen van meetwaarden. Dergelijke draadloze weerstations zijn een must voor de fanatieke weeramateur.

Jacob Jensen, Alecto, Balance, Technoline, Cresta, Oregon Scientific zijn merken waarvan diverse weerstations of losse componenten verkrijgbaar zijn. Het prijsverschil tussen de verschillende weerstations heeft te maken met het aantal opties, de nauwkeurigheid van de metingen, het ontwerp en de afwerking van het weerstation. Voor de gemiddelde geïnteresseerde in het weer volstaat een digitaal weerstation van enkele tientallen euro's. Deze geeft dan redelijk nauwkeurig weermetingen aan zoals temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk. In deze prijsklasse is er keuze uit vele merken en modellen weerstations voor uw huis, kantoor, tuinhuis, schuur, garage of hobbyruimte.

Op internet zijn veel verschillende weerstations te vinden. Een digitaal weerstation online bestellen is dan ook erg populair. AirSain heeft een ruim assortiment weerstations en luchtkwaliteitsmeters waarmee u altijd op de hoogte blijft van het buiten- en binnenklimaat!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen